Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Cristiano Ronaldo, 750 de goluri în carieră! "Le mulţumesc tuturor jucătorilor şi antrenorilor care m-au ajutat"

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 3 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19637600/3/cr7.jpg

Cristiano Ronaldo a înscris un gol în meciul Juventus Torino - Dinamo Kiev, scor 3-0, în runda a cincea din grupa G a Ligii Campionilor. Starul portughez a ajuns la 750 de goluri în carieră, pentru echipele de club şi pentru echipa naţională. 'CR7' le-a mulţumit tuturor coechipierilor şi antrenorilor care l-au ajutat să atingă această bornă impresionantă.

În meciul cu Dinamo Kiev, Cristiano Ronaldo a înscris unul dintre cele mai uşoare goluri din carieră, după ce a împins mingea în poarta goală, din câţiva metri.

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a ajuns la 132 de goluri în Liga Campionilor, fiind golgheterul "all-time" al competiţiei.

Cristiano Ronaldo a marcat 450 de goluri pentru Real Madrid, 118 pentru Manchester United, 102 pentru naţionala Portugaliei, 75 pentru Juventus şi 5 pentru Sporting Lisabona.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19637600/1/cifre-cristiano.jpg

"750 de goluri, 750 de momente fericite, 750 de zâmbete pe feţele suporterilor noştri. Le mulţumesc tuturor jucătorilor şi antrenorilor care m-au ajutat să ajung la acest număr uimitor, le mulţumesc tuturor adversarilor mei, care m-au făcut să lucrez din ce în ce mai mult în fiecare zi! Dar, mai presus de toate, îi mulţumesc minunatei mele familii, mereu prezentă în cele mai bune şi mai grele momente ale mele! Următoarea oprire: 800 de goluri", este mesajul postat pe Instagram de către starul portughez.

Sursa foto: Twitter OptaPaolo & Twitter Juventus

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri