Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

VIDEO ǀ Cristiano Ronaldo bate recorduri şi fără să joace! Suma uriaşă încasată de Manchester United pe vânzările tricourilor starului

Premier League Publicat pe 11 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20390849/1/ron.jpg

Manchester United a vândut, de la transferul portughezului Cristiano Ronaldo, tricouri cu numele atacantului în valoare de 187 de milioane de lire sterline (218,9 milioane de euro), informează mirror.co.uk.

Din această sumă, care reprezintă totalul încasărilor într-o săptămână, partea clubului englez este de 13 milioane de lire sterline (15 milioane de euro).

Astfel, United şi-a recuperat în totalitatea suma plătită grupării Juventus pentru transferul jucătorului.

Fanatics, partenerul comercial al clubului Manchester United, a precizat că, la patru ore de la anunţarea revenirii lui Ronaldo în Anglia, vânzările tricoului internaţionalului portughez au depăşit recordul existent pentru vânzările unui articol similar, într-o singură zi, în afara SUA.

Sursa citată arată că, spre deosebire de United, PSG a obţinut numai 7,5 milioane de lire sterline (8,8 milioane de euro) din vânzările tricoului argentinianului Lionel Messi, transferat în această vară de la FC Barcelona.

Ronaldo este aşteptat să debuteze sâmbătă, la Manchester United, în meciul din deplasare cu Leicester. Partida începe la ora 17:00.

Portughezul a mai jucat la United între 2003 şi 2009.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele