Ultima oră
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX

VIDEO | Criticile lui Cătălin Anghel, după a patra înfrângere la rând a Viitorului: "Asta e cea mai mare problemă!"

Farul Constanta Publicat pe 16 apr 2021
mail-share icon Email


A patra înfrângere consecutivă a Viitorului, 0-1 cu UTA, la Arad, a fost urmată de un discurs dur din partea noului antrenor Cătălin Anghel.
 
Omul de încredere al lui Gică Hagi e critic atât la adresa liniei defensive, cât şi a atacanţilor, cărora le reproşează lipsa de luciditate în treimea adversă:
 
”Este o înfrângere greu de digerat, credeam că azi vom juca mai bine, dar nu ne-am creat situaţii, nu am atacat poarta. Nu aveam voie să luăm gol din fază fixă şi pierdem un punct, aveam nevoie de rezultat. Nu avem timp să ne plângem, nu dezarmăm, reglăm lucrurile din mers şi o să vină şi victoria de care avem nevoie pentru a depăşi acest moment greu.
 
Cea mai mare problemă este pe fază ofensivă, în ultimii 30 de metri facem lucrurile exact invers, mişcare puţină, combinaţii puţine. Este un campionat atipic, se joacă din 3 în 3 zile, trebuie să câştigăm meciuri”, a spus Anghel, la finalul celor 90 de minute şterse de la Arad.
 
Viitorul are doar 16 puncte şi ocupă unul dintre cele două locuri care duc la barajul de menţinere în Casa Liga 1. Dacă Dinamo învinge Astra, Poli Iaşi bate la Piteşti şi Hermannstadt trece de Chindia, echipa lui Hagi va fi ultima în play-out.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele