Ultima oră
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid
Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Laszlo Balint, dezamăgit de modul în care a pierdut la Sibiu. ”În tenis se numesc greşeli neforţate” Laszlo Balint, dezamăgit de modul în care a pierdut la Sibiu. ”În tenis se numesc greşeli neforţate”
Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu

VIDEO | Croitoru nu se gândeşte la play-off! "Trebuie să fim foarte bine ancoraţi în realitate"

FC Botoșani Publicat de Andrei Ionascu pe 15 feb 2021
mail-share icon Email

FC Botoşani a câştigat meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, în etapa a 23-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport. Echipa antrenată de către Marius Croitoru îşi consolidează poziţia în zona play-off-ului.

FC Botoşani are patru victorii consecutive, fiind echipa momentului în Liga 1.

Pe un teren acoperit cu zăpadă, niciuna dintre echipa n-a reuşit să înscrie în prima repriză. Totuşi, FC Botoşani a avut un gol anulat şi a cerut două penalty-uri. Şi Gaz Metan Mediaş a avut două faze de penalty.

În primele minute din repriza a doua, FC Botoşani a primit un penalty, după un henţ al lui Velisar. Keyta a transformat lovitura de la 11 metri, în minutul 50.

Bucuria oaspeţilor a durat mai puţin de un minut, în condiţiile în care Al Mawas a depăşit în viteză doi fundaşi şi a şutat spre colţul lung.

FC Botoşani a urcat pe locul 4 în Liga 1, cel puţin până la meciul restant dintre FC Argeş şi Sepsi Sfântu Gheorghe (16 februarie). Gaz Metan Mediaş rămâne departe de zona play-off-ului.

"Meritele trebuie să fie, toate, ale jucătorilor. Vedeţi în ce condiţii jucăm, vremea asta ne defavorizează. Numai în zi de meci am ‘norocul’ să ningă! Iar am avut probleme, de asta sunt de admirat băieţii. Încă rezistăm! Avem puterea să revenim, mă bucur că n-am intrat în criză de timp. Dacă nu marcam repede, meciul ar fi fost mult mai greu. Trebuie să recunosc că am jucat împotriva unei echipe bune, cu un antrenor bun, care ştie foarte bine ce joacă Botoşaniul. Au încercat să ne închidă. În repriza a doua, jocul n-a fost acela pe care mi l-aş fi dorit.

Al Mawas a avut multe ocazii de a înscrie, de când a venit la Botoşani, nu cred că a fost meci să nu aibă ocazii. A avut nevoie de timp, să se acomodeze cu fotbalul şi cultura din România. Îmi doresc mult mai mult de la el, pentru că ştiu ce poate să ofere.

Nu ne-am consolidat locul de play-off, mai sunt meciuri. Trebuie să fim foarte bine ancoraţi în realitate, se pot pierde punctele astea pe care le avem avans. Ar fi extraordinar să jucăm în play-off, pentru noi, pentru oraş, pentru investitor. Mergem la UTA să câştigăm, ştim că putem pune probleme oricărui adversar. N-am teamă de nimeni!", a spus Marius Croitoru.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19981011/1/clasament-botosani.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele