Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

VIDEO | CS Afumaţi - CSA Steaua 1-2. ”Militarii” obţin mult visata promovare, la capătul unui meci marcat de o ploaie torenţială

Fotbal Internațional Publicat pe 30 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20224223/2/rps3625.jpg

CSA Steaua a reuşit promovarea în Liga 2, la căpătul unui retur complicat cu CS Afumaţi, câştigat cu 2-1 (2-0 în tur pentru ”militari”). Partida a fost extrem de dificilă din cauza condiţiilor meteo.

Cu 20 de minute înainte de start, la Afumaţi s-a abătut o ploaie torenţială, ce a afectat grav suprafaţa de joc. Aproximativ 600 de fani ai celor de la CSA au făcut deplasarea la meci, dar au fost izolaţi de jandarmi la 200 de metri de arenă.

Au marcat Călinţaru ‘3 şi Pacionel ’90 (penalty) pentru învingători, respectiv Popa ’45 pentru învinşi.

În minutul 77, de la CS Afumaţi a fost eliminat Stîngă.

Tot duminică, Dacia Unirea Brăila a promovat în al doilea eşalon învingând cu 1-0 Oţelul Galaţi, în manşa secundă a barajului, după ce în tur scorul a fost 1-1.

Anterior, au câştigat barajul pentru Liga 2 echipele Corona Braşov, Viitorul Şelimbăr şi Unirea Dej.

 

-----------------------------

CSA Afumaţi - CSA Steaua 1-2 (Popa 45 / Călinţaru 3, Pacionel 90-penalty)

Echipele de start:

CS Afumaţi: Mihai Irimiea – Constantin Robicek, Florin Geană, Adrian Popa, Alexandru Arnold, Sabin Alexe, Ştefan Stîngă, Ionuţ Tudorache, Răzvan Avram, Ştefan Vasile, Mugurel Dedu (cpt.)

Steaua: Raul Bălbărău – Adrian Ilie, Dean Beţa, Walace Alves da Silva, George Călinţaru, Mădălin Mihăescu, Valentin Bărbulescu (cpt.), Emilian Pacionel, Alexandru Zaharia, Dragoş Huiban, Philippe Nsiah

Minutul 89: GOL FCSB! Pacionel este faultat în careu. Mijlocaşul este cel care transformă, după ce execută excelent, aproape de stâlpul drept al porţii, portarul sărind pe celălalt cont.

Minutul 78: CS Afumaţi rămân în 10 jucători! Stîngă a primit al doilea ”galben” şi a mers mai repede la vestiare.

Minutul 65: Călinţaru a fost aproape de ”dublă”, dar execuţia sa trimisă pe jos a fost prinsă de portarul advers.

Minutul 45: GOL Afumaţi! Egalează Adrian Popa. Fundaşul central al ilfovenilor preia cu piciorul stâng, apoi are timp să îşi aşeze pe celălalt picior, un balon uşor deviat, după o lovitură liberă.

Minutul 43: Cei de la Afumaţi au fost aproape de egalare. Raul Bălbărău a fost aproape să nu prindă un balon deviat, după un corner.

Minutul 3: GOL CSA! La prima acţiune a trupei lui Daniel Opriţa, Călinţaru deschide scorul.

O ploaie torenţială s-a abătut asupra terenului din Afumaţi, iar startul partidei a fost amânat.

-----------------------------------------------

CSA Steaua este foarte aproape să promoveze în Liga 2, după ce a câştigat manşa tur a barajului cu CS Afumaţi, scor 2-0.

Meciul CS Afumaţi – CSA Steaua este transmis în direct pe Look Sport+, duminică, de la ora 18:00.

Fanii vor lua cu asalt micuţa arenă din Ilfov, fiind anunţati peste 1.000 de spectatori care vor face o atmosferă incendiară la meciul decisiv pentru mult aşteptata promovare în eşalonul secund.

Iulian Miu, unul dintre conducătorii celor de la CSA Steaua, a anunţat, luni, că echipa militară va juca pe noul stadion Steaua meciurile din Liga 2, urmând ca arena să fie dată în folosire înaintea startului noului sezon.

"Sunt sută la sută fericit, având în vedere că am câştigat acest joc (n. red - 2-0 cu CS Afumaţi). Spuneam acum câteva zile că avem prima şansă. Veţi vedea că lucrurile se îmbunătăţesc în continuare, vom face o Academie pe măsura bazei şi numelui pe care le avem. Ştim ce face Opriţa, îl susţinem şi îl ajutăm cu tot ce are nevoie. Jucătorii au o valoare certă, majoritatea jucătorilor pot face faţă în Liga 2. Avem şi antrenori care au antrenat în Liga 2, precum Opriţa. Fanii au fost extraordinari. Surpriza va fi la Afumaţi, vor veni şi acolo 2.000 de fani.
 
Stadionul va fi luat în primire, apoi vor veni şi avizele, iar în Liga 2 vom juca acolo. George lucrează la un meci de inaugurare, cred că trebuie să fie un eveniment. S-a amânat...Îţi trebuie timp să organizezi acest eveniment, trebuie să treacă şi acest Campionat European. Vor veni şi foştii fotbalişti, oameni deosebiţi care au făcut performanţă pentru Steaua. Va fi un eveniment pe măsură! Planul este în felul următor: eu văd un eveniment cu stadionul plin. Noi vrem, în primul rând, ca stadionul să fie aproape plin la acest eveniment", a declarat Miu, la Look Sport LIVE.

Rezumatul partidei tur:

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri