Ultima oră
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele

VIDEO | CS Mioveni - Academica Clinceni 3-1. Victorie crucială pentru trupa lui Alexandru Pelici

Superliga Publicat pe 23 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20559415/3/cs-mioveni-academica-clinceni-liga-1-casa-pariurilor-23-01-2022.jpg

CS Mioveni a obţinut o victorie fără probleme, în faţa codaşei Academica Clinceni, scor 3-1. Ilfovenii sunt măcinaţi de probleme de ordin financiar, iar lotul este atât de subţire, încât antrenorul Adrian Falub nu a putut umple foaia de joc cu fotbalişti de rezervă.

În urma acestui succes, formaţia lui Alexandru Pelici a urcat pe locul 11 în Casa Liga 1, cu 24 de puncte, în timp ce Clinceniul rămâne ”lanterna roşie”, cu doar 11 puncte, iar dacă lucrurile vor rămâne la fel ca şi acum, şansele de salvare de la retrogradare par minime.

CS Mioveni – Academica Clinceni 3-1 (Rădescu 14; Buziuc 34, 57 / Ştefan 41)

Echipele de start:

  • CS Mioveni: Ducan - Iacob, Scarlatache, Garutti - Oancea, Veres, Dumitriu, Şerbănică - Rădescu - Buziuc, Sanoh.
    Rezerve: Popescu, Balaur, Burnea, Toma, Dat, Coman, Coşereanu, Raicea, Voinea.
    Antrenor: Alexandru Pelici.
  • Academica Clinceni: Ureche - Ştefan, Pîrvulescu, Sterian - Ioniţă, Ion, Obedeanu, Longher - Dumitrache, Vellios, Ruben Goma
    Rezerve: De Amorim, Lis, Melniciuc, Dima
    Antrenor: Adrian Falub.

Min. 90+3: Fluier final! CS Mioveni se impune cu scorul de 3-1, în faţa unei echipe măcinate de probleme.

Min. 84: Coşereanu pătrunde în mare viteză în interiorul careului, dar este blocat în ultimul moment de adversari.

Min. 80: Şansă mare pentru Mioveni, după o lovitură liberă din banda dreaptă. Balonul a ajuns la Voinea, care a tras din câţiva metri în Garutti, faza însă nu s-a stins, dar Vereş nu a reuşit să profite.

Min. 57: GOOOL CS Mioveni! Buziuc face dubla, cu un şut din prima, din careu. 

Min. 46: Se reia partea a doua! 

Min. 45+1: Pauză la Mioveni! Gazdele conduc la limită, cu 2-1, după ce au avut 2-0. 

Min. 41: GOOOL Clinceni! Surprinzător, Iulian Ştefan reduce din diferenţă. Profită de o eroare mare în apărarea careului Mioveniului şi înscrie cu un şut cu stângul, din careu.

Min. 34: GOOOL CS Mioveni! Buziuc marchează din apropierea careului mic, din prima, din centrarea lui Oancea.

Min. 14: GOOOL CS Mioveni! După mai multe ocazii, gazdele deschis scorul. Rădescu înscrie cu capul, din opt metri.  

Min. 5: Prima mare ocazie pentru Mioveni! Ureche scoate excelent în faţa lui Garutti.  

Min. 1: Începe partida de la Mioveni, prima pentru cele două echipe în acest an. 


În turul campionatului meciul s-a terminat la egalitate, dar din perspectiva locurilor din clasament Mioveni porneşte cu prima şansă. Înainte de startul rundei a 22-a, e pe locul 12, cu 21 de puncte, iar Clinceni e pe ultima poziţie, 16, cu 11 puncte.

În ultima partidă din 2021, CS Mioveni a făcut 0-0 cu FC U Craiova, pe ”Ion Oblemenco”, în timp ce Academica a cedat cu 0-1 pe teren propriu, cu Chindia.

CS Mioveni, remiză cu FCSB într-un amical

Doar o remiză albă a putut să obţină FCSB în amicalul cu CS Mioveni, singura partidă de acest tip pe care ”roş-albaştrii” au desfăşurat-o în pauza de iarnă, la 15 ianuarie.

FCSB a bifat o partidă modestă la Buftea, fără ocazii în prima parte a jocului şi cu o dominare timidă în actul secund fără vreo schimbare pe tabela de marcaj.

În plin context pandemic, FCSB a decis să facă pregătirea în ţară, mai ales că majoritatea jucătorilor sunt nevaccinaţi la recomandarea patronului Gigi Becali.

Florin Gardoş acuză tot ce se întâmplă la Clinceni

Florin Gardoş, 33 de ani, a publicat o postare pe pagina personală de Facebook, în care a vorbit despre problemele de la Academica Clinceni şi a anunţat că va deveni liber de contract. 

În mai multe rânduri s-a scris despre problemele financiare grave de la formaţia ilfoveană, inclusiv şefii de acolo recunoscând. Multe lucruri nu s-au schimbat, astfel că fundaşul central Gardoş nu a mai fost plătit de 5 luni de zile, aşa cum el susţine. 

„Nu obişnuiesc să dau replici sau să comentez articole din presă, pe Facebook, dar de data asta chiar nu m-am putut abţine. Aşa că vreau să clarific câteva lucruri:

1. În vară nu aveam cum «să fiu dat afară» pentru că oricum, contractul meu a expirat la sfârşitul lunii iunie 2021

2. La insistenţa lui Ilie Poenaru, am semnat pentru încă un an, pe un salariu mai mare, nu mai mic (nu ar conta foarte mult pentru că oricum am luat doar un salariu din iunie până acum)

3. Am depus memoriu la sfârşitul lunii noiembrie. În maxim 2 saptamâni voi fi declarat «jucător liber» 

4. Atâta timp cât nu-ţi plăteşti un jucător 5 luni, nu văd de ce ai mai avea pretenţia ca el să ramană la club. Dacă eram jucator străin, eram liber de prin 10-15 decembrie (cazul lui Vanzo), dar din păcate, la Ligă procedura e mult mai greoaie decât la FIFA”, a scris Florin Gardoş, pe Facebook.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele