Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | CS Mioveni - Csikszereda 0-0. Egal pentru contracandidate!

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2021
mail-share icon Email

CS Mioveni şi Csikszereda Miercurea Ciuc au deschis etapa a doua a play-off-ului Ligii 2 cu un rezultat de egalitate, 0-0, care le convine de minune contracandidatelor la promovarea în Casa Liga 1.
După o primă repriză fără mari ocazii de gol, ciucanii au preluat controlul meciului în partea a doua, dar, în ciuda unei presiuni la poarta lui Iustin Popescu, nu au reuşit să găsească drumul spre gol. Pentru Mioveni a fost al doilea egal alb în tot atâtea etape, în timp ce Csikszereda pierduse runda trecută pe teren propriu cu Rapid, scor 0-1.
 
După CS Mioveni - Csikszereda 0-0, clasamentul Ligii 2 rămâne la fel de strâns. Rapid şi FC U Craiova au 36 de puncte, Mioveni şi Dunărea Călăraşi au 35, iar Poli Timişoara şi Miercurea Ciuc au 33. De la ora 14:00 se joacă FC U Craiova - ASU Poli, iar etapa e închisă, duminică, de la ora 19:00, de Rapid - DunărEA Călăraşi.

CS Mioveni - Csikszereda 0-0

  • CS Mioveni: Popescu - Rădescu, Iacob, Gherghe, Şerbănică - Şerban, Vereş - Işfan, Rusu, Mar - Blănaru
  • Rezerve: Ducan, Oancea, Burnea, Toma, Tănase, Coşereanu, Coman, Massaro, Ivan
  •  
  • Csikszereda: Gyenge - Takacs, Kelemen, Apro, Bor - Csuros, Casiadi - Bara, Pinter, Bauza - Schieb
  • Rezerve: Hunor, Rotar, Csonka, Soufiane, Savin, Botorok, Meszaros, Bujdoso, Palmeş

Echipa cu cea mai bună defensivă din Liga a 2-a, CS Mioveni, n-a primit gol nici în primul meci din play-off.  Alexandru Pelici a declarat că este cea mai echilibrată luptă pentru promovarea în Liga 1 din ultimii ani.

"Dacă e să ne luăm după raportul ocaziilor clare de gol, Craiova a avut mai multe decât noi, trebuie să fim corecţi. Până la urmă, este un punct muncit şi e bun. Am jucat cu echipa care îşi doreşte foarte mult promovarea, o echipă foarte bună. Au avut şanse bune. Luăm fiecare meci în parte şi încercăm să luăm maximum.

Apropo de defensivă, îi mulţumesc lui Eugen (Trică) pentru declaraţia dinaintea jocului, cu zidul chinezesc. Îl apreciez foarte mult, am fost colegi la licenţă. Îi doresc mult succes şi Craiovei în cursa pentru promovare. Suntem o echipă care face ambele faze.

Vom vedea la sfârşit unde vom fi. Va fi o luptă atractivă. Am mai dus campanii de promovare şi niciodată n-a fost atât de strâns. Se luptă pentru fiecare punct. Dar cred că azi a fost un meci atractiv, au fost şi faze frumoase. Nu cred că se mai întâmpla jocuri de culise, suntem în 2021", a declarat tehnicianul.

CS Mioveni este la doar două puncte de un loc de promovare, în timp ce Csikszereda este la patru puncte de promovare, astfel avem toate motivele pentru un meci echilibrat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele