Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | CS Mioveni - Dunărea Călăraşi 1-1. Greşeală gravă de arbitraj la primul gol al meciului

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2021
mail-share icon Email

Formaţia CS Mioveni a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, miercuri, pe teren propriu, în compania echipei Dunărea Călăraşi, în etapa VIII-a a play-off-ului Ligii a II-a.

Pentru CS Mioveni a marcat Isfan 83' (penalti).

Golul echipei din Călăraşi a fost înscris de Tudoran, în minutul 65.

În clasament, Mioveni este pe locl 3, cu 44 de puncte, iar Dunărea pe 4, cu 43 de puncte.

CS Mioveni - Dunărea Călăraşi 1-1 (Tudoran 65 / Isfan 83)

Echipele de start:

  • CS Mioveni: Popescu (p) – Blănaru, Coman, Coşereanu, Garutti, Iacob, Rădescu, Rusu, Şerbănică, Toma, Vereş.
  • Dunărea Călăraşi: Began (p) – Alami, Alexandru, Cârstocea, Kanda, Lopez, Puşcaş, Sâlceanu, Şandru, Sîrbu, Wiktorski.

Min. 90: Fluier final! Remiză pentru Rapid: CS Mioveni - Dunărea Călăraşi s-a terminat 1-1.

Min. 83: GOL CS Mioveni! Alexandru Isfan transformă cu ceva emoţii lovitura de pedeapsă şi aduce egalarea pentru gazde. Portarul Began a ghicit colţul şi a fost aproape să respingă penalty-ul pe care tot el la provocat şi pentru care a încasat cartonaşul galben.

Min. 65: GOL Dunărea Călăraşi! Tudoran îi suflă mingea portarului Popescu, după o preluare largă a fotbalistului Dunării, şi deschide scorul cu o execuţie simplă. Popescu a protestat vehement reclamând că a prins balonul cu ambele mâini, iar Tudoran a lovit balonul neregulamentar din braţele sale.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45: La pauză CS Mioveni - Dunărea Călăraşi este 0-0. 

Min. 19: Golul lui Alami de la Dunărea Călăraşi este anulat de către arbitru pe motiv de ofsaid.

Min. 1: A început meciul!


Meci cu miză mare la Mioveni, acolo unde cei de la CS primesc vizita Dunării Călăraşi, în direct pe Look Sport+, miercuri, de la ora 17:30.

Cei de la CS Mioveni vin după o serie de trei partide fără victorie, însă sunt pe locul trei, iar o victorie contra Dunării i-ar aduce la egalitate cu Rapid şi implicit cu un loc direct în Casa Liga 1.

Campionatul este extrem de strâns. Cu trei etape rămase din play-off, clasamentul Ligii 2 s-a strâns din nou. FC U Craiova are 49 de puncte, Rapid a strâns 46, CS Mioveni are 43, Dunărea a urcat la 42, iar ASU Poli, 39 de puncte, şi Csikszereda, cu 37, speră măcar la locul de baraj.

Deşi sunt pe loc de baraj cu şanse chiar la promovarea directă, situaţia financiară la Călăraşi este una problematică, iar antrenorul Cristi Pustai a punctat asta la flash-interviuri, după victoria de senzaţie în faţa Rapidului, de vineria trecută, scor 3-2.

„Noi am venit să facem treabă, încercăm să ne facem treaba sportiv, să o rezolvăm cât mai bine. Astăzi aţi văzut o echipă care a reuşit să revină deşi avem probleme mari şi am fost conduşi din minutul 1, ăsta este lucrul cel mai important din acest meci. Ideea de a reveni în condiţiile pe care noi le avem aici este o mare realizare a jucătorilor. Pentru că intri în vestiar şi aproape ai lacrimi în ochi când vorbeşti cu ei despre situaţie. E foarte greu.

Sunt jucători care au venit în iarnă şi nu au primit vreun ban la Călăraşi, dar joacă. N-aş vrea să jignesc pe nimeni, să zic de conducere... am tras un semnal de alarmă la Timişoara, am încercat o formă de protest. Noi tot atragem atenţia, suntem în play-off, pe locul 4, suntem o echipă pe care multe cluburi ar vrea să o aibă. Sunt atâtea cluburi care nu au ajuns în elita ligii a doua, cluburi mari, cu un buget frumos, care nu au ajuns aici.

Am dat gol aproape în toate jocurile, ăsta este pentru mine un lucru bun, frumos. Că am şi primit multe goluri a fost o problemă pe care am încercat să o remediem schimbând sistemul, parţial am reuşit, am revenit astăzi la 4-2-3-1. Am fost conduşi din primul minut, ceea ce e foarte greu, dar la cum a decurs meciul am simţit că putem reveni, le-am spus şi jucătorilor în pauză că ar fi fost păcat să pierdem meciul”,
a declarat Pustai.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele