Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

VIDEO ǀ CS Mioveni - FC ”U” Craiova 1-0. Alexandru Pelici, victorie mare în faţa lui Adi Mutu. Oltenii au avut un gol anulat eronat

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 23 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20369632/7/cs-mioveni-fc-u-craiova-liga-1-casa-pariurilor-23-08-2021-2.jpg

CS Mioveni a produs surpriza şi a reuşit să se impună în faţa celor de la FC ”U” Craiova, cu scorul de 1-0, în etapa a şasea din Liga 1, în direct pe Look Sport+. Alexandru Pelici a reuşit să găsească tactica perfectă contra lui Adi Mutu, unica reuşită fiind semnată de Buziuc, din penalty, în minutul 11.

Oltenii au replicat în repriza a doua, când ”Briliantul” a schimbat garnitura ofensivă, însă fără succes, iar eforturile nu au fost fructificate, nici în minutul 87, când au avut un om în plus, după eliminarea lui Oancea.

În urma acestui succes, CS Mioveni urcă pe locul 7, peste FCSB, în timp ce Craiova cade pe locul 9.


CS Mioveni - FC ”U” Craiova 1-0 (Buziuc 11' - penalty)

  • CS Mioveni: Ducan - Garutti (Burnea '80), Scarlatache, Balaur - Rădescu (Cristea '80), Panait (Vereş '70), Dumitriu, Şerbănică - Toma (Oancea '62), Rusu, Buziuc (Coşereanu '63). Antrenor: Alexandru Pelici
  • FC U Craiova: Mogoşanu - Negru, Kovacic, Gajic, Huyghebaert (Busu '46)- Asamoah (Raicea '85), D. Albu, Pop (Durmen '46) - Sidibe (Ondaan '46), Hugo Viera, Baeten. Antrenor: Adrian Mutu

Minutul 87: Gazdele termină partida cu un om în minus. În doar două minute, Oancea primeşte două cartonaşe galbene şi este trimis la vestiare.

Minutul 75: Mioveniul a fost aproape să dea lovitura. După o centrare din banda dreaptă, Buşu reia cu capul din 6 metri, dar Mogoşanu respinge cu un reflex de senzaţie.

Minutul 62: Baeten îl lansează pe Viera, acesta sprintează, scapă singur cu Ducan şi marchează, dar reuşita este anulată pentru offside. La reluare s-a văzut că jucătorul oltenilor a plecat din spatele fundaşului advers, astfel golul a fost anulat greşit.

Minutul 46: Atacul oltenilor nu a funcţionat bine în prima repriză. Adrian Mutu face trei schimbări. Ies Huyghebaert, Pop şi Sidibe, iar în locul lor intră Ondaan, van Durmen şi Buşu.

Minutul 23: Mioveni rămâne periculoasă. Balaur reia cu capul puţin pe lângă poartă.

Minutul 11: GOL Mioveni! Kovacic îl faultează în careu pe Rusu, iar centralul dictează lovitură de la 11 metri. Alexandru Buziuc transformă. Mogoşanu a ghicit colţul, dar nu a reuşit să pareze.

Minutul 4: Cei de la Mioveni combină excelent, iar Rădescu trage puţin pe lângă poartă din poziţie ideală.

Minutul 1: A început partida de la Mioveni!

--------------------------------

VIDEO ǀ Mioveni - FC U Craiova se vede la Look Sport, luni, de la 18:30. Site-ul www.looksport.ro redă cele mai importante faze ale meciului

Ambele echipe au un început bun de sezon pentru nişte formaţii nou-promovate. După cinci etape, CS Mioveni se clasează pe locul 10, cu două victorii şi trei înfrângeri (şase puncte) şi un golaveraj negativ de 3-5. FC U Craiova ocupă locul opt, cu două victorii, un egal şi două înfrângeri (şapte puncte), şi un golaveraj echilibrat: şase goluri marcate, şase goluri primite.

Mioveniul a pierdut cu 1-0 deplasarea din prima etapă cu Gaz Metan Mediaş, apoi a cedat pe teren propriu cu 2-0 în faţa Rapidului. Ulterior, Mioveni s-a impus surpinzător, cu 2-1, pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe. A urmat o înfrângere cu 1-0 acasă la CFR Cluj şi un alt succes în deplasare, 1-0, cu Dinamo Bucureşti.

FC U Craiova a debutat în Casa Liga 1 cu o înfrângere dramatică, scor 3-2, în faţa campioanei en-titre CFR Cluj. După aceea, pe Ion Oblemenco, trupa lui Adrian Mutu a învins cu 1-0 Dinamo, iar în runda următoare a cedat cu 2-1 în faţa Voluntariului. Oltenii şi-au trecut în cont a doua victorie pe terenul Clinceniului, scor 2-1, şi au remizat în ultima etapă, 0-0, acasă cu Chindia Târgovişte.

În cele trei meciuri din sezonul trecut al eşalonului secund, FC U Craiova s-a impus o dată, la fel şi CS Mioveni, iar o altă partidă s-a terminat la egalitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele