Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

VIDEO | CS Mioveni şi FC Botoşani au remizat, 1-1. Finalul a fost unul absolut nebun. Penalty ratat şi gol marcat imediat

Liga I Publicat de Daian Cutu pe 23 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20439107/1/bot-chi.jpg

CS Mioveni şi FC Botoşani au remizat, 1-1, la capătul unei întâlniri care nu promitea prea multe. Nu au existat ocazii mari până pe final, când s-a declanşat nebunia. Întâlnirea a fost în direct pe Look Sport şi PrimaPlay. 

Prima reuşită a partidei a fost semnată de Guilherme Garutti, în minutul 60. Brazilianul a înscris cu capul, ca urmare a unei lovituri de colţ. Oaspeţii au reuşit să restabilească egalitatea abia în minutul 90+1, prin Racoviţan. 

Reuşita a venit imediat după ce au ratat şi un penalty. Ducan a avut o intervenţie de excepţie.

Pentru FC Botoşani a fost a 4-a remiză consecutivă. 

CS Mioveni - FC Botoşani 1-1, LIVE pe Look Sport şi PrimaPlay

Min. 90+4: Ocazie uriaşă Mioveni! Andrei Cristea a trimis din nou în bară, din lovitură liberă.

Min. 90: GOOOOL!!! Oaspeţii au reuşit să înscrie la scurt timp după ratarea penalty-ului, prin Răcoviţan.

Min. 88: INCREDIBIL! FC Botoşani a ratat penalty. Ducan a avut o intervenţie magnifică.

Min. 87: Ocazie mare Botoşani! Finalul este tensionat. Mingea deviată dintr-un şut puternic s-a oprit tot în bara transversală.

Min. 84: Ocazie mare Mioveni! Garutti a trimis din nou cu capul extrem de periculos. Mingea s-a oprit în bara transversală, portarul nu a avut nicio şansă de a apăra.

Min. 77: Ocazie Botoşani! Jaja Silva a trimis un şut bun de la mare distanţă. Mingea a trecut puţin peste transversală.

Min. 60: GOOOOLL MIOVENI! Brazilianul Garutti trimite cu capul din corner, în plasa laterală, şi reuşeşte să-l învingă pe Pap.

Min. 55: Ocazie mare Mioveni! Blănaru a fost lansat foarte bine, apoi a trecut de un adversar şi a reuşit să intre în careu, dar execuţia finală nu a fost strălucitoare.

Pauză - o prima repriză modestă a celor două formaţii.

Min. 45+1: Ocazie mare Botoşani! Ongenda a trimis un şut superb din lovitură liberă, doar intervenţia pe măsură a lui Ducan a făcut ca scorul să rămână neschimbat. A fost cea mai mare ocazie a primei reprize.

Min. 39: Ocazie Mioveni! Cu puţină şansă, Sanoh putea scăpa singur cu portarul după un contraatac, i-a lipsit puţin viteza.

Min. 22: Ocazie Mioveni! Rusu trimite pe spaţiul porţii, dar execuţia nu este suficient de bună pentru a-i pune probleme portarului.

Min. 3: Sila trimite un şut puternic, puţin pe lângă.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start

  • CS MIOVENI: Ducan - Garutti, Scarlatache, Balaur - Oancea, Panait, Dumitriu, Şerbănica - Sanoh, Rusu, Blănaru
  • REZERVE: Popescu, Burnea, Cristea, Iacob, Cierpka, Rădescu, Toma, Coşereanu, Massaro
  • ABSENT: Buziuc (suspendat)
  •  
  • FC BOTOŞANI: Pap - Braun, Răcoviţan, Tchakonte, Şeroni - Tircoveanu, Edjouma, Ongenda - Santos, Sila, Kage
  • REZERVE: Contra, Patache, Dragu, Croitoru, Florescu, Silva, Fili, Petkovski, Lupeta
  • ABSENŢI: Papa, Ţigănaşu (suspendaţi)

Săptămână grea pentru formaţia argeşeană

CS Mioveni este, poate, clubul din România care a anunţat şi tot rectificat cel mai mult eventuale retrageri din campionat şi desfiinţări. Cel mai recent exemplu este cel de după partida cu FCSB, când conducerea anunţa că scoate echipa din Casa Liga 1. Acum s-a răzgândit şi a anulat decizia.

Iată ce a declarat Dumitru Olteanu, preşedintele Consiliului Director CS Mioveni, pentru GSP, despre anularea retragerii din campionat după partida cu FCSB.

Nu e uşor să iei o asemenea decizie (n.a. - cea a retragerii), e destul de dificil. Dar dacă lucrurile nu se vor aşeza, e posibil orice. Noi am făcut ieri (n.a - miercuri) încă un memoriu către Federaţia Română de Fotbal şi CCA, în care am specificat meciurile în care au fost grave greşeli de arbitraj în defavoarea noastră, cu Chindia şi cu FCSB.

Am specificat că, dacă nu se vor lua măsuri corespunzătoare, ne vom adresa FIFA şi UEFA. De asemenea, ca semn de protest, conducerea, angajaţii clubului şi jucătorii vor purta la fiecare meci o banderolă albă în semn de protest faţă de ce ni s-a întâmplat.

Cam acestea sunt măsurile. Să sperăm că lucrurile se vor îndrepta, iar greşelile vor fi cât mai puţine împotriva echipei noastre”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele