Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

VIDEO | CS Mioveni - Turris Turnu Măgurele 0-0. O bară şi o eliminare, pe final de meci!

Fotbal Internațional Publicat pe 6 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19504024/1/csm.jpg

CS Mioveni şi Turris Oltul au terminat la egalitate, 0-0, în direct pe Look Plus, ultimul meci al etapei a şasea din Liga 2 2020/2021. Blănaru a avut o bară, iar Cioinac a fost eliminat!

 
Reeditarea meciului din play-off-ul sezonului trecut a început slab, cu o primă repriză fără ocazii de gol, dar s-a animat pe final. În minutul 75, Velbrum a avut o ocazie bună, dar Duţu, portarul oaspeţilor, s-a întins şi a respins. La opt minute distanţă, Blănaru a avut şansa loviturii decisive, dar şutul său, din poziţie de 1 vs. 1 cu portarul, a lovit bara, apoi a fost respins din faţa porţii. În minutul 86, Ionuţ Cioinac, trimis pe teren cu 30 de minute în urmă, a văzut al doilea cartonaş galben şi a terminat meciul mai devreme.

După 0-0 la Mioveni, al treilea egal în şase meciuri, Turris a ajuns la nouă puncte, în timp ce piteştenii au rămas doar cu şapte puncte, după şase etape în care a ajuns, deja, la patru rezultate de 0-0.


CS Mioveni - Turris 0-0

  • CS Mioveni: Ius. Popescu – Oancea, Rob. Gherghe, Garutti, Burnea (cpt.) – Cozma, Vereş, D. Toma – Rădescu, Sg. Negruţ, Massaro
  • Rezerve: Val. Sima – Cristea, Bg. Rusu, Coşereanu, Işfan, C-tin. Şerban, Velbrum, F. Constantin, Traşcu
  • Antrenor: Claudiu Niculescu
  •  
  • Turris Oltul: Duţu – Buleică, Ct. Pîrvulescu, Bg. Matei, Mitrea – Sil. Pană (cpt.), Ţegle, Liv. Mihai – Ad. Niţă, Ad. Voicu, Blănaru
  • Rezerve: Ducan – Nicola, Sălcianu, Rob. Neacşu, Cioinac, Haită, Damaşcan, Al. Sima, Butoiu
  • Antrenor: Erik Lincar

În acest sezon, ambele echipe au avut un start greoi. Gazdele au 6 puncte şi sunt acum abia pe locul 15, în timp ce Turris stă ceva mai bine. Echipa din Turnu Măgurele are 8 puncte în acest moment şi se află pe poziţia a opta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri