Ultima oră
VIDEO | Bogdan Andone, ieşire nervoasă! A sărit la arbitru şi a fost eliminat cu Dinamo VIDEO | Bogdan Andone, ieşire nervoasă! A sărit la arbitru şi a fost eliminat cu Dinamo
VIDEO | Moura, autogol stupid cu FC Botoşani! Totul a pornit de la o mare eroare a lui Velkovski VIDEO | Moura, autogol stupid cu FC Botoşani! Totul a pornit de la o mare eroare a lui Velkovski
Eugen Trică, tot mai presat de retrogradare. ”Ne merităm soarta” Eugen Trică, tot mai presat de retrogradare. ”Ne merităm soarta”
”Se poate şi mai bine”. Dorinel Munteanu, decizie finală cu privire la echipa pe care o va pregăti sezonul viitor ”Se poate şi mai bine”. Dorinel Munteanu, decizie finală cu privire la echipa pe care o va pregăti sezonul viitor
George Galamaz a dezvăluit care e echipa sa de suflet: "M-au înjurat" | VIDEO EXCLUSIV George Galamaz a dezvăluit care e echipa sa de suflet: "M-au înjurat" | VIDEO EXCLUSIV
Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris

VIDEO | CSA Steaua – CSC Şelimbăr 0-0 final. Sibienii produc surpriza etapei în Liga 2!

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20395879/4/csa-sel.jpg
 
Rezultat surprinzător în Liga 2. CSA Steaua a reuşit doar o remiză, în faţa nou promovatei CS Şelimbăr, scor 0-0. „Militarii” au dominat autoritar acest duel, însă nu au reuşit să marcheze golul câştigător. Posesia şi control jocului le-au aparţinut, dar prima ocazie importantă a venit abia în minutul 52. Răsdan a trimis în bară.

Zece minute mai târziu acelaşi fotbalist a avut o nouă ocazie importantă, fără succes însă. Neşansa şi intervenţia excelentă a portarului au făcut ca scorul să rămână 0-0.

Cei de la Şelimbăr nu au avut un joc prea bun şi nu au reuşit să le pună probleme celor de la CSA. În minutul 72 au fost aproape să producă surpriza şi să marcheze pe un contraatac fulgerător.

După acest rezultat, CSA se află pe locul 5 în clasament, cu 14 puncte acumulate. O victorie i-ar fi dus pe locul 4. Şelimbăr se află pe locul 10, cu 10 puncte acumulate. După 3 înfrângeri consecutive, au urmat două victorii şi acum un egal cu una dintre cele mai solide formaţii din Liga 2.

 

CSA Steaua - Viitorul Şelimbăr, în direct pe Look Sport+

Echipele de start:
 

CSA Steaua: Bălbărău Raul- Ilie Adrian, Beţa Dean, Da Silva, Oroian Darius - Drăghici, Băjenaru, Mihăiescu, Răsdan - Buhăescu, Chipirliu

CSC Şelimbăr: Gal Rareş - Vodă, Vişa, Crişan, Tărar - Monea, Boboc, Luca Alexandru Florin, Neacşa - Ciocâleu, Cîrstean

Minutul 72: Şelimbăr a fost foarte aproape să dea lovitura în urma unui contraatac fulger! Şutul lui Ciocâleu nu a prins spaţiul porţii însă. A fost prima ocazie a oaspeţilor.

Minutul 61: CSA, ratare imensă! Răsdan a ratat din doar câţiva metri, Gal Rareş a avut de asemenea o intervenţie excelentă.

Minutul 52: Răsdan trimite incredibil în bară! CSA are prima mare ocazie a partidei, în startul celei de-a doua reprize.

Minutul 45: S-a terminat prima repriză în Ghencea. Până acum nu au existat ocazii pentru cele două formaţii, CSA însă a dominat teritorial.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------
Învinsă surprinzător în etapa trecută la Dej, 1-2 cu Unirea, CSA Steaua înfruntă iar o echipă nou-promovată şi tot din Ardeal, CSC Şelimbăr. 
 
Confruntarea este programată luni, de la 18.00, pe stadionul CSA Steaua şi va fi transmisă în direct de Look Sport +.
 
Dacă CSA Steaua a pierdut ultimul meci, ardelenii vin  după două victorii consecutive în liga secundă, 2-1 cu FC Braşov, în ultima rundă, respectiv 1-0 cu Dunărea Călăraşi.
 
Cele două echipe se întâlnesc în premieră, iar înaintea meciului de luni CSA Steaua are 13 puncte şi e pe poziţia a patra, în timp ce oaspeţii au nouă puncte şi se află pe locul 10.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele