Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ CSA Steaua - Dunărea Călăraşi 3-0! ”Militarii” au făcut spectacol în a doua repriză

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 2 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20409875/2/csa-sel.jpg

Steaua Bucureşti s-a impus fără prea mari emoţii în faţa Dunării Călăraşi, în etapa a noua din Liga 2, deşi în prima repriză scorul a fost 0-0, oaspeţii reuşind să le pună mult mai multe probleme ”militarilor” pe Ghencea.

Totuşi, formaţia de pe locul 18 din eşalonul secund a cedat după prima lovitură încasată. După penalty-ul transformat de Chipirliu în minutul 59, Dunărea a mai fost învinsă a doua oară de golgheterul ”militarilor” în minutul 64. De atunci s-a jucat aproape la o singură poartă, iar golul lui Neacşu din minutul 87 nu a făcut decât să risipească şi cea mai mică emoţie pentru ”militari”.

În urma acestui rezultat, Steaua Bucureşti urcă pe locul 4 în Liga 2 cu 20 de puncte. Dacă Universitatea Cluj învinge Unirea Slobozia, meci ce se joacă tot sâmbătă, dar de la 14:00, atunci ”sepcile roşii” îi vor depăşi pe ”roş-albaştri” în clasament.

Dunărea Călăraşi se clasează pe 18 şi poate fi depăşită de Dacia Unirea Brăila, în cazul unei victorii cu Poli Timişoara. Meciul se joacă tot sâmbătă, de la ora 15:00. 

Alte rezultate înregistrate, sâmbătă, în etapa a a noua a Ligii a II-a:

  • Astra - FC Braşov  2-0
  • FC Buzău - Viitorul Pandurii  1-1
  • Poli Iaşi - Metaloglobus  0-1
  • Unirea Constanţa - Csikszereda  1-2.

CSA Steaua - Dunărea Călăraşi 3-0 (Chipirliu 59, 64, Neacşu 87)

Echipele de start: 

  • Steaua: Bălbărău - Călinţaru, Beţa, Wallace, Ad. Ilie - Bărbulescu (cpt.), Băjenaru, Ad. Popa, Donose - Chipirliu, Huiban
  • Antrenor: Daniel Opriţa
  •  
  • Dunărea Călăraşi: Popa - Caragea, Leca, Avram, Sălceanu (cpt.) - Stoica, Boiangiu, Calu, Moise - Nica, Popescu
  • Antrenor: Marius Milea

Min. 90 + 4: Fluier final! Steaua se impune cu 3-0 în faţa Dunării Călăraşi.

Min. 87: GOL STEAUA! Neacşu transformă cu ajutorul barei pasa excelentă primită de la Huiban.

Min. 81; Ocazie de 3-0 pentru Steaua! Huiban scapă singur cu portarul, încearcă un lob, însă execuţia sa este lamentabilă, direct în braţele lui Popa.

Min. 64: GOL STEAUA! Chipirliu reuşeşte dubla, cu o reluare sigură cu capul, transformând centrarea perfectă venită de la Băjenaru.

Min. 61: Ocazie pentru Steaua! Răzdan reia din voleu periculos, din unghi, uşor peste poarta lui Popa.

Min. 59: GOL STEAUA! Bogdan Chipirliu transformă imparabil lovitura de pedeapsă şi ajunge la al şaselea gol în campionat.

Min. 58: Penalty pentru Steaua! Leca de la Dunărea Călăraşi comite henţ, iar arbitrul penalizează eroarea.

Min. 51: Oroian de la CSA Steaua trage de la distanţă, însă execuţia sa se duce destul de departe de ţintă. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: La pauză scorul este 0-0!

Min. 45 + 2: Ocazie pentru Steaua! Huiban reia cu capul pe lângă poarta apărată de Popa.

Min. 45: Adi Popa cere lovitură de pedeapsă pentru un presupus fault comis de portarul Dunării Popa.

Min. 44: Popa reţine şutul din careu al lui Bogdan Chipirliu.

Min. 41: Dragoş Huiban (Steaua) reia acrobatic din foarfecă, însă execuţia sa este lipsită de precizie.

Min. 40: Dunărea Călăraşi cere penalty!

Min. 32: Bălbărău, portarul Stelei, respinge cu greu o lovitură liberă din unghi. Balonul a prins o traiectorie înşelătoare.  

Min. 20: Bară Steaua! Golgheterul Chipirliu reia cu capul din câţiva metri, dintre fundaşii Dunării Călăraşi, dar balonul loveşte bara. Balonul ajunge la Donose, care şutează în forţă, însă peste poartă. 

Min. 1: A început meciul! Ocazie mare pentru Dunărea Călăraşi. Bălbărău îl blochează excelent pe Nica într-o situaţie 1 vs 1, în careu, fără să comită penalty. Atacantul Dunării părea accidentat în urma acestui duel dur, însă din fericire şi-a revenit. 


CSA Steaua şi Dunărea Călăraşi se înfruntă în cel mai interesant meci al zilei de sâmbătă, din Liga 2. Confruntarea este în direct pe Look Sport+, sâmbătă, de la ora 11:30.

Gazdele sunt mari favorite, fiind pe locul al cincilea în clasament, iar un succes i-ar putea urca până pe locul al doilea, la doar un punct în spatele liderului Hermannstadt.

În schimb, la Călăraşi situaţia e diametral opusă. Formaţia care sezonul trecuta juca baraj pentru Casa Liga 1 are un start de sezon slab, efect direct al problemelor de ordin intern. Dunărea este pe locul 18, cu trei puncte şi fără victorie.

Etapa trecută, CSA Steaua s-a impus în meciul din deplasare cu FC Braşov, scor 1-0, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro. Antrenorul Daniel Opriţa a declarat că este o victorie de moral, după două meciuri nereuşite şi a anunţat că mai are nevoie de 2-3 jucători.

Mijlocaşul Adi Popa a debutat pentru CSA Steaua, la doar două zile după ce a semnat contractul. Jucătorul de bandă a jucat 77 de minute şi a avut o evoluţie bună.

"După două rezultate nu tocmai bune pentru noi, aveam nevoie de această victorie. Cred că am făcut un joc destul de bun, ne-am creat situaţii, golul a fost o fază frumoasă. Puteam să mai înscriem, cu excepţia ultimelor 15-20 de minute, când era normal ca adversarul să-şi dorească să egaleze, au pus puţină presiune pe noi, au riscat. Rezultatul e bun pentru moralul nostru şi pentru poziţia în clasament.

Aşa trăiesc finalul de meci, mai ales că am văzut că vin peste noi, cu mingi lungi, se poate întâmpla orice. Au avut nişte situaţii în careu şi, după munca pe care am depus-o, nu cădea bine să fi primit un gol în ultimele minute.

Adi Popa se antrenează de mult cu noi, am tot tatonat, dar n-am pus presiune pe el. Băiatul spera să prindă un contract mai bun, am înţeles, fiind pe final de carieră. Am spus că am răbdare cu el.

Suporterii sunt alături de noi peste tot, în toate deplasările, au fost foarte mulţi. Le mulţumim pe această cale, ne încurajează în mod exemplar.

Avem o echipă omogenă, dar e clar că ne gândim să mai aducem jucători care să ne ajute. Ne dorim 2-3 jucători cu calitate, pentru că nu e uşor să ţii ritmul, iar când te baţi la promovare nu trebuie să faci paşi greşiţi. Trebuie să ne facem treaba, să jucăm fiecare meci la victorie, ne obligă şi tradiţia, şi suporterii", a spus Daniel Opriţa, la finele partidei.

Echipele probabile:

  • CSA Steaua: Bălbărău - Călinţaru, Beţa, Walace, Ad. Ilie - Ad. Popa, Bărbulescu, Şt. Pacionel, Donose - Chipirliu, Huiban
  • Dunărea Călăraşi: Popa - Filip, Matei, Leca, Sălceanu - Calu, Avram, Boiangiu, Moise - Stoica, Nica
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele