Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO ǀ CSA Steaua nu poate trece de ultima clasată, Astra Giurgiu! Remiză în Ghencea

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 16 oct 2021
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20426774/8/steaua-bucuresti-astra-giurgiu-liga-2-casa-pariurilor-16-10-2021.jpg

CSA a fost echipa cu cele mai numeroase ocazii, însă au neinspiraţi pe ultimii metri din faza ofensivă. Portarul oaspeţilor, Moroz, a avut o prestaţie excelentă. 

Scorul a fost deschis „militari”, în minutul 40, prin Chipirliu. Egalitatea a fost restabilită în minutul 50, prin Zaharia, care a marcat un gol de generic direct din corner. 

CSA Steaua urcă o poziţie odată cu această victorie, peste FC Buzău, şi ocupă locul 5 în clasament. Astra trage tare să scape de penalizarea de –14 puncte, acum au reuşit să ajungă la –1, fiind pe ultimul loc.

Steaua - Astra 1-1 (Chipirliu 40 / Zaharia 49), ACUM, la Look Sport+

Min. 90: Ocazie imensă a celor de la CSA Steaua! Moroz blochează perfect mingea, cu piciorul.

Min. 82: Ocazie mare CSA! Moroz iese prost pe o centrare.

Min. 69: Două ocazii succesive CSA! Bărbulescu trimite un şut excelent, dar Moroz este atent şi intervine la fel de bine.

Min. 62: Ocazie CSA! Băjenaru încearcă o execuţie spectaculoasă, mingea trece puţin pe lângă poartă.

Min. 49: GOL Astra! Zaharia execută un corner din bandra dreaptă, balonul îl păcăreleşte pe Enache şi se scurge în poartă. Atacantul giurgiuvenilor reuşeşte astfel să egaleze cu o execuţie fabuloasă.

Min. 45 + 2: La pauză CSA Steaua conduce Astra cu 1-0!

Min. 40: GOL CSA Steaua! Golgheterul Chipirliu ajunge la al 8-lea gol stagional printr-o execuţie simplă, singur cu portarul Moroz.

Min. 32: Dublă ocazie pentru CSA Steaua!

Min. 25: Ocazie pentru CSA Steaua semnată de golgheterul Chipirliu.

Min. 23: Ocazie pentru Astra cu Dumitraşcu în prim-plan!

Min. 14: Bară pentru CSA Steaua!

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

  • CSA Steaua: M. Enache – Călinţaru, Walace, Beţa, Rob. Neacşu – Răsdan, Val. Bărbulescu (cpt.), Enceanu, E. Pacionel – Chipirliu, Huiban
  • Rezerve: Bălbărău – Bactăr, Al. Zaharia, St. Drăghici, Mihăescu, Băjenaru, Donose, Şt. Pacionel, D. Oroian
  • Antrenor: Daniel Opriţa
  •  
  • Astra: Moroz – R. Zamfir, Tib. Giuroiu, Buliga, Riza – Banu, Gab. Şerban – C. Danciu, Gab. Dumitraşcu, Dr. Gheorghe – I. Zaharia
  • Rezerve: Cotolan – D. Vasilescu, Adeshina, Brăilă, Rob. Lică, Găvîrliţă, A. Fatai, Al. Giuroiu
  • Antrenor: Florin Stîngă

Gazdele au un start de sezon bun şi ocupă locul 5, iar în cazul unui succes, ar putea urca până pe locul al doilea. Adversarii sunt ultimii, fiind încă pe - în clasament, dar parcursul stagional a fost unul bun, având în vedere că au plecat aproape toţi jucătorii care au evoluat în Casa Liga 1, la care se adaugă probleme financiare. Giurgiuvenii au 3 victorii şi 3 remize, cu care în mod normal ar fi fost pe 12.

CSA, victorie cu o formaţie din Casa Liga 1

„Militarii” s-au impus 2-1 în faţa Voluntariului, care ocupă locul 4 în clasamentul din Casa Liga 1, la egalitate de puncte cu FCSB, locul 3. Gazdele au deschis scorul în minutul 22, prin Stephan Drăghici, iar în 55 oaspeţii au restabilit egalitate, prin Cristian Costin. 

Golul victoriei a venit la scurt timp, în minutul 65, prin George Călinţaru.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele