Ultima oră
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei

VIDEO | Csikszereda - Mioveni 2-2. Oaspeţii ”smulg” un punct în prelungiri

Liga II Publicat de Andrei Ionascu, de Daian Cutu pe 7 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20165252/2/mioveni.jpg

 

Spectacol în primul meci al zilei din play-off-ul ligii secunde. Csiksereda a remizat pe teren propriu, cu scorul de 2-2, în faţa celor de la CS Mioveni. Gazdele au condus cu 1-0 şi 2-1, dar s-au văzute egalate, ca urmare a două erori comise de portarul Rybansky.

Pentru Csiksereda au marcat Casiadi '1 şi Pinter '51, iar pentru Mioveni au punctat Blănaru '37 şi Coman '90+1

Tot în Liga II se mai dispută, vineri, în direct pe Look Sport+ meciurile ASU Poli Timişoara - U Craiova 1948 şi Dunărea Călăraşi - Rapid Bucureşti.

------------------------------

FK Csikszereda – CS Mioveni 2-2 (Bako 1, Pinter 51 / Blănaru 37, Coman 90+1)

Echipele de start:

FK Csikszereda: Rybansky – Palmeş, Kelemen, Apro, Bor – Casiadi, Bara – Pinter, Jebari, Bauza – Meszaros
CS Mioveni: Ius. Popescu – Rădescu, Al. Iacob (cpt.), Garutti, Şerbănică – Vereş, M. Chindriş – Işfan, Blănaru, Mar – Bg. Rusu

Minutul 90+1: GOL Mioveni! Coman marchează, cu un şut ce a prins pământul, după o centrare din banda dreaptă. Este din nou o eroare a portarului Rybansky, care nu s-a poziţionat bine.

Minutul 55: Oancea primeşte o minge în marginea careului, îşi aşează atent mingea, dar trimite pe lângă poartă.

Minutul 51: GOL Csikszereda! Bauza pătrunde în banda stângă şi centrează pe jos. Norbert Pinter deviază cu efect balonul în poartă, portarul Popescu fiind surprins de modul în care a circulat balonul.

Minutul 39: Rybansky îşi ia revanşa şi salvează senzaţional execuţia lui Işfan din 9 metri.

Minutul 37: GOL Mioveni! Ştefan Blănaru marchează un gol extrem de norocos, după ce Rybansky scapă o minge simplă din 5 metri, iar fotbalistul piteştenilor îndeplineşte o simplă formalitate.

Minutul 22: Bor reia puţin peste poartă din 7 metri.

Minutul 1: GOL CSIKSZEREDA! Ciucanii dau lovitura, după doar 50 de secunde. Bako se demarcă în careu şi finalizează cu un uşor efect.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------

Csikszereda Miercurea Ciuc primeşte vizita echipei CS Mioveni, de la ora 16:00, în direct pe Look Sport 2, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 2. Mai sunt patru runde, iar lupta pentru promovare în Liga 1 rămâne deschisă.

CS Mioveni şi-a periclitat şansele, după remiza cu Rapid (1-1) şi eşecul cu FC U Craiova (2-4). Echipa pregătită de către Alexandru Pelici are speranţe minime să mai prindă locul 2, direct promovabil în prima ligă.

Csikszereda speră să ajungă la barajul de promovare, fiind la trei puncte de locul 4, ocupat de Dunărea Călăraşi. Totuşi, ciucanii au un singur succes în play-off.

În prima confruntare din play-off, la Mioveni, pe 10 aprilie, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20165252/1/clasament-mioveni.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele