Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Csikszereda – Poli Iaşi 3-1. Ciucanii au marcat trei goluri din faze fixe!

Liga II Publicat pe 14 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20427342/2/sga.jpg

 
Csikszereda Miercurea Ciuc a învins Poli Iaşi, 3-1, în direct la Look Sport, şi i-a egalat pe moldoveni la numărul de puncte în Liga 2, 12, graţie a trei goluri marcate din faze fixe.
 
După un început marcat de o mare ratare a oaspeţilor, prin Camara, Jellena a deschis scorul după o lovitură liberă a lui Jebari, apoi Csuros a apărut perfect la un corner şi a punctat pentru 2-0. După pauză (minutul 57), ieşenii lui Enache au mai fost prinşi pe picior greşit la o fază fixă, iar Gergely, de la colţul lung, a făcut 3-0. În primul minut de prelungiri, rezerva Deretti a reuşit ceea ce avea să rămână golul de onoare al oaspeţilor.
 
După a patra victorie în ultimele cinci meciuri, Csikszereda a lăsat în spate startul dezastruos, cu cinci înfrângeri consecutive, şi a urcat de pe locul al 15-lea până pe zece, la egalitate cu învinsa din acest meci.

Csikszereda - Poli Iaşi 3-1 (Jellena 23, Csuros 26, Gergely 57 / Deretti 90+1)

  • Csikszereda: Gyenge - Takacs, Kelemen, Gergely, Bor - Csuros, Kovacs - Peter Gal, Jebari, Schieb - Jelena 
  • Poli Iaşi: Popescu - Stan, Chatziterzoglou, Plămadă, Defta - Puşcaş, Chiorean - Mărieş, Stoenac, F. Cristea - Camara
Minutul 90+1: GOL POLI IAŞI! Asăvoaei centrează bine din dreapta, Deretti apare nemarcat şi marchează cu capul.



Mintul 57: GOL CSIKSZEREDA! Ieşenii adorm din nou la o fază fixă, pentru a treia oară în meci, iar fundaşul central Gergely marchează de la colţul lung, complet nemarcat.



Minutul 26: GOL CSIKSZEREDA! Csuros se înalţă în mijlocul careului, reia perfect cu capul centrarea lui Gal şi face 2-0.



Minutul 23: GOL CSIKSZEREDA! Jebari bate bine o lovitură liberă, Csuros deviază şi Jellena împinge mingea în poartă.



După un început catastrofal, gazdele au avut evoluţii contradictorii şi au reuşit în ultimele 4 meciuri de campionat să se impună de trei ori.
A fost 3-1 cu ”U” Cluj, pe teren propriu, 2-1 cu Poli Timişoara, în deplasare, şi din nou un 2-1 cu Unirea Constanţa, pe litoral. Între cele două, ciucanii au pierdut acasă cu Buzăul, scor 1-2.
 
De cealaltă parte, moldovenii au început la fel de ezitant. În ultimele patru runde au adunat două victorii şi au cedat de două ori. Poli Iaşi a trecut în acest timp de Unirea Constanţa şi Dunărea Călăraşi, 6-0, respectiv 3-2, ambele în deplasare. Au pierdut însă de două ori pe teren propriu, de fiecare dată cu 0-1, cu FC Buzău şi Metaloglobus.
 
Înaintea meciului de joi, echipa din Miercurea Ciuc se află pe locul 14 şi are 9 puncte, în timp ce ieşenii au 12 puncte şi sunt pe poziţia a noua. Meciul Csikszereda – Poli Iaşi se joacă joi, de la ora 17:30, şi poate fi urmărit în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele