Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | CSM Bucureşti - Borussia Dortmund 33-29. Sclipirile lui Neagu şi Omoregie au făcut diferenţa!

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 22 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20563511/1/csm-scm.jpg

Campioana României, CSM Bucureşti a obţinut o victorie foarte importantă în grupele Ligii Campionilor, după ce a trecut de Borussia Dortmund, cu scorul de 33-29. Nemţoaicele au început mai timid partida, dar au echilibrat jocul şi chiar au avut şansa de a egala pe final, dar ”tigroaicele” şi-au arătat valoarea şi au luat toate punctele.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 11 goluri, pentru CSM, respectiv Berger 6, pentru Borussia.

În urma rezultatului, CSM Bucureşti adună 12 puncte şi se află pe locul 4 în grupa A.

Tot sâmbătă se va juca partida dintre Rostov - Buducnost, iar duminică vor avea loc în cadrul etapei a 11-a meciurile Podravka - Brest şi Team Esbjerg - FTC Budapesta.

Înaintea acestei runde, Team Esbjerg conducea clasamentul, cu 15 puncte.

Anterior, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 21-22 cu Team Esbjerg, 27-30 cu Rostov-Don, 36-31 cu Podravka Koprivnica, 25-22 cu Borussia Dortmund, 30-22 şi 28-20 cu Buducnost, 29-30 şi 21-24 cu Brest, 30-31 şi 27-21 cu FTC Budapesta.

În următoarea rundă, CSM Bucureşti va întâlni pe teren propriu formaţia Podravka Koprivnica, pe 6 februarie.

CSM Bucureşti - Borussia Dortmund 33-29, în direct pe Look Sport+

Minutul 60: Final de meci extrem de palpitant. CSM se apără excelent, iar Davidsen are două intervenţii cruciale între buturi. La ultimul atac înscrie Carmen Martin, iar ”tigroaicele” se impun cu 33-29

Minutul 56: Dembele înscrie superb de pe extremă şi duce scorul la 29-27 pentru CSM. Fetele de la Dortmund fac o apărare om la om şi pun serioase probleme pe final de partidă.

Minutul 49: Într-un moment complicat, Cristina Neagu profită de faptul că nimeni nu a ieşit să o marcheze şi duce scorul la 26-23.

Minutul 40: Borussia are din nou momente bune şi se apropie, dar Neague duce scorul la 22-18, cu o aruncare din prima de la 7 metri. Jucătoarea noastră a devenit cea mai bună marcatoare în Liga Campionilor în acest sezon, cu 80 de goluri.

Minutul 33: Start bun de repriză pentru CSM. Omoregie se duce până în poartă şi duce scorul la 19-15.

Minutul 30: Final de primă repriză! Ultimele minute ale primul act sunt desult de complicate pentru jucătoarele noastre. Ronning marchează la ultima aruncare, iar CSM intră la cabine cu doar două goluri avans, scor 16-14.

Minutul 26: Jucătoarele din Germania au momente bune şi reduc diferenţa, Arntzen se duce însă în viteză şi duce scorul la 13-10 pentru CSM.

Minutul 19: CSM face recital şi se duce la 10-4 pe tabelă. Ema Ramusovic se descurcă între două adversare şi marchează.

Minutul 13: Cristina Neagu aruncă de pe picioare şi marchează, CSM conduce pentru prima dată la două goluri, scorul e 6-4.

 

Minutul 8: Ambele formaţii ratează mult. CSM preia pentru prima dată conducerea în meci, prin Neagu, care a transformat de la 7 metri. Este 3-2.

Minutul 2: Nemţoaicele deschid scroul, dar Neagu restabileşte egalitatea cu o aruncare în vinclu. Este 1-1.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

Manşa tur a fost câştigă de CSM, cu scorul de 25-22, Cristina Neague fiind cea mai bună marcatoare, cu 6 goluri, ea este aşteptată să strălucească din nou şi să aducă victoria contra germancelor, care se află pe locul 6 în grupă, cu 8 puncte.

Eşec înregistrat etapa trecută

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă miercuria trecută, în deplasare, de formaţia Brest Bretagne Handball, scor 24-21 (11-11), în meci restant din etapa a 9-a a grupei A a Ligii Campionilor. Partida nu s-a putut disputa la data iniţială din cauza Covidului.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Coatanea 5 goluri, pentru Brest, respectiv Neagu 7, pentru CSM.

Anterior, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 21-22 cu Team Esbjerg, 27-30 cu Rostov-Don, 36-31 cu Podravka Koprivnica, 25-22 cu Borussia Dortmund, 30-22 şi 28-20 cu Buducnost, 29-30 cu Brest, 30-31 şi 27-21 cu FTC Budapesta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele