Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

VIDEO | CSM Bucureşti - Brest 29-30. Campioana României a condus o buna perioadă din meci, dar a fost învinsă la ultima aruncare

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 30 oct 2021
mail-share icon Email

Campioana României la handbal feminin CSM Bucureşti, a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia Brest Bretagne Handball, scor 30-29 (14-16), în grupa A a Ligii Campionilor.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 10 goluri, Lazovic 6, Aune 4, pentru CSM, respectiv Nyakate 8, Kobilinska 5, Lassource 4, pentru Brest.

În urma rezultatului, CSM rămâne cu 6 puncte, pe locul 4.


Celelalte partide ale etapei a 6-a se joacă sâmbătă seară şi duminică, după programul: Buducnost - FTC Budapesta, Borussia Dortmund - Podravka şi Team Esbjerg - Rostov Don.

Anterior, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 21-22 cu Team Esbjerg, 27-30 cu Rostov-Don, 36-31 cu Podravka Koprivnica, 25-22 cu Borussia Dortmund şi 30-22 cu Buducnost.

În tur, CSM Bucureşti mai joacă meciul din deplasare cu FTC Budapesta, în 13 noiembrie. Returul se va încheia în 19 februarie 2022.

Faza play-off va avea loc între 26 martie - 3 aprilie, sferturile de finală între 30 aprilie - 8 mai, iar Turneul Final Four în 4-5 iunie, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este Vipers Kristiansand din Norvegia.

În sezonul anterior, CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele