Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

VIDEO | CSM Bucureşti debutează cu victorie în Liga Campionilor. Cristina Neagu, imperială în meciul cu Metz

Handbal Publicat pe 13 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19479557/14/cn.jpg

CSM Bucureşti începe cu dreptul ediţia 2020-2021 din Liga Campionilor. Handbalistele bucureştece s-au impus azi, pe teren prorpriu, 31-26 cu echipa franceză Metz. Confruntarea a contat pentru prima rundă din cadrul Grupei A din Liga Campionilor şi a fost transmisă în direct de Look Plus.



Gazdele au început mai bine, iar în minutul 9 s-au desprins la 4 goluri diferenţă, scor 5-1. Până la pauză, diferenţa a continuat să crească, astfel că după 30 de minute tabela arăta 17-10 în favoarea fetelor de la CSM Bucureşti. Româncele au continuat în aceeaşi notă şi în repriza secundă. Aşa s-a ajuns la o diferenţă maximă de 8 goluri, scor 29-21, în minutul 23.



A fost un meci de excepţie şi pentru Cristina Neagu. Cea mai bună handbalistă din România a marcat de 12 ori şi s-a remarcat şi de această dată.

Pe final, oaspetele au reuşit să mai reducă diferenţa. S-a terminat 31-26, victorie confortabilă pentru CSM Bucureşti, care va evolua etapa viitoare în deplasare, cu Esbjerg, pe 20 septembrie.

În aceeaşi grupă s-au jucat ieri două partide: Ferecvaros - Rostov 25-26 şi Ljubljana -  Kristiansand 26-27. Azi, Esbjerg s-a impus pe terenul lui Bietigheim, scor 33-26.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele