Ultima oră
La doar doi ani de la înfiinţare, CSM Constanţa câştigă titlul naţional la baschet feminin La doar doi ani de la înfiinţare, CSM Constanţa câştigă titlul naţional la baschet feminin
VIDEO | Abdallah, intrare horror la Benzar. Jucătorul celor de la Botoşani a fost scos cu ambulanţa de pe teren VIDEO | Abdallah, intrare horror la Benzar. Jucătorul celor de la Botoşani a fost scos cu ambulanţa de pe teren
”Din păcate ne afectează”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu ultima clasată ”Din păcate ne afectează”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu ultima clasată
E gata! Prima lovitură de la Rapid din această vară. Jucătorul a fost anunţat în Giuleşti E gata! Prima lovitură de la Rapid din această vară. Jucătorul a fost anunţat în Giuleşti
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Abdallah, intrare horror la Benzar VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Abdallah, intrare horror la Benzar
VIDEO | Bogdan Andone, ieşire nervoasă! A sărit la arbitru şi a fost eliminat cu Dinamo VIDEO | Bogdan Andone, ieşire nervoasă! A sărit la arbitru şi a fost eliminat cu Dinamo

VIDEO | CSM Bucureşti, în cădere liberă! Al treilea eşec la rând în grupele Ligii Campionilor, cu Vipers Kristiansand

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19891635/14/rps5794.jpg

CSM Bucureşti a pierdut meciul de pe teren propriu cu echipa norvegiană Vipers Kristiansand, scor 22-29, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, în direct pe Look Sport+. Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a partidei, dar jocul CSM-ului a dezamăgit. 

La pauză, Vipers a condus cu 14-9. Norvegiencele au controlat partida şi s-au aflat mereu în avantaj. Cea mai mare diferenţă pe tabelă a fost de 9 goluri.

Pentru CSM au marcat: Cristina Neagu (10 goluri), Crina Pintea (4), Barbara Lazovic (3), Carmen Martin (3) şi Laura Moisă (2).

De la echipa oaspete s-au remarcat Jana Knedlikova şi Nora Mork, cu câte 5 goluri.

CSM Bucureşti se menţine pe locul doi în grupa A din Liga Campionilor, dar are trei eşecuri consecutive şi meciuri în plus faţă de următoarele clasate.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19891635/19/clasament-csm.jpg

În runda următoare, CSM Bucureşti va juca în deplasare cu echipa rusă Rostov-Don, pe 23 ianuarie, în direct pe Look Sport+.


Min. 60: S-a încheiat meciul! Înfrângere drastică pentru CSM Bucureşti cu Vipers Kristiansand: 22-29.

Min. 55: CSM - Vipers 20-26

Min. 50: CSM - Vipers 18-24

Cristina Neagu este cea mai bună marcatoare a partidei, cu 9 goluri din 11 aruncări.

Min. 45: CSM - Vipers 12-21

Min. 42: CSM - Vipers 10-19

Min. 35: 'Tigroaicele' sunt depăşite şi în repriza a doua! Vipers s-a distanţat la 17-10.

Min. 30: La pauză, CSM este condusă de Vipers cu 14-9.

Cristina Neagu a înscris de 6 ori pentru echipa bucureşteană.

 

Min. 22: CSM - Vipers 7-11

Min. 16: CSM - Vipers 6-8

Neagu (3), Lazovic (2) şi Pintea au înscris pentru 'tigroaice'.

Min. 13: CSM - Vipers 5-6

Cristina Neagu a înscris trei dintre golurile bucureştencelor.

Min. 11: CSM - Vipers 4-5

Min. 8: CSM - VIpers 2-5

UPDATE 17:00 A început meciul! Iată cele două echipe:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19891635/3/echipe-csm.jpg


Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adi Vasile, a declarat despre confruntarea din Liga Campionilor, cu Vipers, de sâmbătă, că va fi foarte intensă şi îşi doreşte o gestionare mai bună a apărării.

”Înainte de fiecare meci meseria mea este ca adversarul să nu mă surprindă cu nimic şi să pot să transmit echipei această informaţie, astfel încât ea să şi rămână în mintea jucătorului. (...)Va fi un meci foarte intens, la limită, sper să gestionăm mai bine faza de apărare şi finalul de meci. Este mult echilibru în Liga Campionilor, fiecare echipă a demonstrat că poate bate pe oricine, este o grupă în care nimic nu este câştigat, nimic nu este pierdut ăn orice loc al clasamentului ai fi, este bine pentru noi că suntem în prima parte a clasamentului. Trebuie să consolidăm lucrurile la care am lucrat, astfel încât la momentul testului suprem să fim siguri pe o bază bună”, a declarat antrenorul.
 
CSM Bucureşti va juca sâmbătă, de la ora 17.00, pe teren propriu, a zecea partidă din grupa A a Ligii Campionilor. Înaintea acesteia se află pe locul 2, cu 11 puncte, iar Vipers este pe 5, cu 8 puncte.
 
La rândul său, portarul Denisa Dedu vorbeşte despre oboseala care se acumulează repede, cu meciuri programate la câteva zile, în Liga Campionilor şi competiţia internă.
 
”Meciul cu Vipers va fi greu, ele au handbaliste de valoare, joacă în viteză mare, nu au avut multe meciuri în ultima perioadă... Sper să pregătim meciul bine şi să fim în forma cea mai bună.Trebuie să ne recuperăm rapid, nu este uşor, nu avem lot numeros, întâmpinăm probleme de sănătate, se adună oboseala şi se va vedea la un moment dat” , a spus Dedu.
 
Celelalte partide ale etapei sunt între Krim - Metz, FTC Budapesta - Team Esbjerg şi Rostov - SG BBM Bietigheim, toate programate sâmbătă.
mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele