Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

VIDEO | CSM Bucureşti nu va juca în etapa a 9-a a Ligii Campionilor din cauza COVID-19

Handbal Publicat pe 6 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20539223/1/csm-bucuresti.jpg

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20539223/1/csm-bucuresti.jpg

Campioana la handbal feminin, CSM Bucureşti, a anunţat, joi, decizia EHF de amânare a partidei din deplasare cu Brest, din etapa a 9-a a Ligii Campionilor, din cauza a trei cazuri de Covid-19 în lotul lui Adrian Vasile.

Jucătoarele depistate cu rezultate pozitive la testele din aeroport, înaintea plecării de joi spre Franţa, sunt Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi şi Samara Da Silva.

”Meciul va fi reprogramat într-o altă dată, stabilită de comun acord de ambele echipe şi de forul EHF, până la terminarea fazei grupelor DELO EHF Champions League, cât mai curând posibil! Le dorim recuperare uşoară fetelor!”, a transmis CSM Bucureşti.

Meciul era programat sâmbătă, cu Brest Bretagne.

Nici SCM Râmnicu Vâlcea nu va juca la finalul săptămânii, după ce în lotul adversarei Viborg au fost depistate cazuri de Covid-19.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele