Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00
Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul" Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul"
Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro
Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020 Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"

VIDEO | Cum a ajuns Becali un "model" în fotbalul românesc: "Aproape toţi îl imită, dar e o diferenţă esenţială!"

Liga I Publicat pe 12 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20180306/2/gigi-becali-1.jpg

Marcel Puşcaş a vorbit la Look Sport LIVE despre condiţia investitorilor din fotbalul românesc, precizând că majoritatea au încercat să "copieze" stilul lui Gigi Becali.

Fără să dea verdicte, Puşcaş lasă să se înţeleagă că stilul totalitar de a conduce un club nu poate da rezultate şi ca marele avantaj al patronului FCSB este că a "avut pe mână" un brand imens, Steaua, marcă pe care a pierdut-o însă după o decizie a instanţei, în 2014.

"Becali a devenit un model pentru aşa zişii investitori din fotbalul românesc. Spun aşa zişi pentru că mulţi împrumută cluburile, nu toţi investesc. Şi mulţi îl imită pe Gigi... Uitaţi-vă la gestică, la felul în care tratează antrenorii... Felul în care fac declaraţii de presă. Gigi Becali a devenit un model pentru patronii de cluburi din România, inclusiv pentru bugetari.

Sunt din ce în ce mai puţini, pentru că mulţi nu mai sunt în libertate, dar au fost ani buni în care era imitat, inclusiv în tonul vocii. Puteţi să vă gândiţi la cine vreţi. Fiecare va decide dacă e un model pozitiv sau nu.

Diferenţa între Becali şi ei este esenţială: Becali a avut pe mână din 2003 cel mai mare brand sportiv al României, cea mai mare vitrină... Steaua... care putea vinde şi un "rahat", să zic aşa. Pe când ceilalţi trebuiau să facă mari eforturi pentru a vinde. Cum e şi Steaua Roşie Belgrad în Serbia. Una e să joace Puşcaş la Steaua Roşie Belgrad sau la Nis sau Vojvodina.

Uite cazul lui Dennis Man, nu ştiu dacă suma e reală, sau Moruţan, Gardoş, Chiricheş. Fotbalul românesc nu este de 7 sau 10 milioane de euro...
", a declarat Marcel Puşcaş la Look Sport LIVE, în direct pe LOOk SPORT+.

Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi online, în fiecare dimineaţă, de la 10:15. De luni până vineri, Eduard Zelgin îţi aduce cele mai fresh informaţii din lumea sportului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele