Ultima oră
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice

VIDEO ǀ Cum a ratat România prezenţa în barajul pentru CM? Reacţia lui Dennis Man

Echipa nationala Publicat pe 14 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20467254/1/man-romania.jpg

România a ratat din nou prezenţa la un turneu final. Nu a reuşit să prindă nici măcar barajul pentru Campionatul Mondial, iar după partida cu Liechtenstein, Dennis Man a încercat să catalogheze şi să pună într-o anumită lumină eşecul campaniei.

Mijlocaşul Parmei crede că poate era nevoie de mai multă muncă, fiind de părere că legăturile sunt strânse între el şi colegii săi, deşi s-a vorbit des în ultimul timp că nu există relaţii de joc între jucătorii naţionalei.

În privinţa plecării lui Rădoi, Man nu a vrut să vorbească prea mult despre subiect.

Am auzit cum se bucura tot stadionul cândva, în timpul meciului, dar în cele din urmă în Macedonia nu s-a terminat bine pentru noi. Nu ştim unde s-a pierdut calificarea, poate trebuia mai multă muncă. M-am bucurat pentru golul meu de azi, dar nu ne-am calificat şi e o bucurie pe jumătate.

Este o dezamăgire mare, dar trebuie să fim puternici şi pe viitor să nu mai facem aceleaşi greşeli ca până acum. Putem să ne calificăm în campaniile următoare, toţi suntem prieteni în vestiar, suntem apropiaţi. Am încredere mare în băieţi şi cred că vom avea şanse.

(N.r. – Despre plecarea lui Rădoi) O să comunice mister ce va face, dacă va pleca”, a declarat Man, la Pro X.

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 Grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei, astfel că a ajuns la baraj.

Tot duminică, Macedonia de Nord a învins cu 3-1 Islanda. Au marcat Alioski ‘7 şi Elmas ’65, ’86 pentru gazde, respectiv Thorsteinsson ’54 pentru oaspeţi.

Clasamentul final al Grupei J: Germania – 27 de puncte, Macedonia de Nord - 18 puncte, România - 17 puncte, Armenia - 12 puncte, Islanda - 9 puncte, Liechtenstein - un punct. Germania s-a calificat la CM din Qatar, iar Macedonia de Nord va juca la baraj pentru CM.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri