Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

VIDEO | Cum vede Dragomir lupta la titlu din Liga 1. "N-au echipă de primul loc, dar au condiţii ca Barcelona"

Superliga Publicat pe 17 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20067568/1/dragomir-diverse.jpg

Dumitru Dragomir a analizat lupta la titlu din Liga 1 în direct la Look Sport LIVE, precizând că le vede pe FCSB şi CFR Cluj ca principale favorite, însă nu o exclude total pe Craiova.

Fostul şef al LPF consideră că oltenii nu au echipă de primul loc, dar au un mare avantaj în ceea ce priveşte organizarea şi condiţiile de pregătire.

"Una dintre CFR Cluj şi Steaua (n.r. FCSB) va lua titlul. Cu toate că şi Craiova forţează puternic acum şi are rezultate bune. Dar Craiova nu are echipă de primul loc. Dar au organizare, patron, preşedinte şi staff organizatoric de cel mai înalt nivel. Iar condiţii au ca Barcelona, pe onoarea mea. Ei şi Steaua (n.r. FCSB) au cele mai bune condiţii. CFR Cluj are experienţa competiţiei dure şi băiatul lui Iordănescu e dat naibii... Are sânge în instalaţie", a declarat Dumitru Dragomir la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, FCSB şi CFR Cluj sunt la egalitate de puncte (ambele cu 60), dar se întâlnesc în meci direct în această rundă. Craiova e la patru puncte în spatele celor două, având şi un meci în plus disputat.

Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi online, în fiecare dimineaţă, de la 10:15. De luni până vineri, Eduard Zelgin îţi aduce cele mai fresh informaţii din lumea sportului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele