Ultima oră
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie
Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României
Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem
Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid

VIDEO | Cupa României, obiectivul prioritar pentru Astra! Răduţ: "Cupa este mai accesibilă. S-au plătit o parte din datorii"

Cupa României Publicat de Andrei Ionascu pe 3 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20039751/1/rps6451.jpg

Astra Giurgiu s-a calificat în semifinalele Cupei României, după victoria de la Ploieşti cu Petrolul, scor 3-0, în direct pe Look Sport+. Mijlocaşul Mihai Răduţ a declarat că principalul obiectiv este Cupa, iar atmosfera la echipă s-a îmbunătăţit după plata unor salarii restante.

Pe arena ‘Ilie Oană’ din Ploieşti, Merloi (50’), Krpic (61’ - penalty) şi Wuthrich (81’) au înscris pentru Astra.

În minutul 86, Vajushi a ratat un penalty pentru Petrolul. Astra a dominat clar meciul, raportul şuturilor pe poartă fiind 7-2 pentru echipa pregătită de către Eugen Neagoe, care a avut o posesie a mingii de 58%.

"A fost un joc pe care l-am controlat de la început până la sfârşit, chiar dacă în prima repriză nu ne-am creat ocazii importante de a marca. Petrolul este o echipă bună, care se bate pentru promovarea în prima ligă. În plus, a fost un meci cu miză, Cupa este un obiectiv pentru noi anul acesta. Suntem bucuroşi că am reuşit să obţinem victoria.

Din punctul meu de vedere, Cupa este principalul obiectiv în acest moment. Situaţia în clasament este destul de dificilă, deşi încă sunt multe puncte puse în joc pentru accederea în play-off. Trebuie să încercăm să câştigăm fiecare partidă, dar Cupa României este puţin mai accesibilă. Cred că ne-am prezentat bine, am avut o atitudine corectă, nu i-am subestimat.

Chiar înainte de acest meci s-au plătit o parte din datorii. Atmosfera s-a îmbunătăţit oarecum, este puţin mai linişte. Aşteptăm să se rezolve toate problemele, în cel mai scurt timp, pentru că astea sunt promisiunile. Trebuie să ne vedem de fiecare joc în parte. În momentul de faţă, avem aproape două luni restante, e spre bine faţă de ce a fost până acum. Avem convingerea că se vor rezolva lucrurile", a spus Mihai Răduţ.

Universitatea Craiova şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu sunt celelalte echipe calificate în semifinalele Cupei României. Ultima echipă calificată va fi stabilită joi, între Dunărea Călăraşi şi Dinamo. Meciul va fi în direct pe Look Sport+, de la ora 20:00.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele