Ultima oră
Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare

VIDEO | Dan Nistor nu renunţă la lupta pentru titlu. "Nu s-a terminat, mai avem şanse. Poate sunt blestemat, nu pot să câştig un trofeu"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20162019/3/rps0610.jpg

Universitatea Craiova este aproape ieşită din lupta pentru titlu, după eşecul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-2, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Dan Nistor a declarat că nu renunţă la luptă, chiar dacă a recunoscut că şansele sunt mici.

După două victorii împotriva contracandidatelor la titlu (FCSB şi CFR Cluj), au venit două eşecuri neaşteptate pentru Craiova (cu Clinceni şi Sepsi).

La Sfântu Gheorghe, Bogdan Mitrea (45’) şi Claudiu Petrila (90+4’) au înscris pentru gazde. Craiova a avut mari probleme pe faza ofensivă.

"Din punctul meu de vedere, nu s-a terminat! Mai avem şanse (la titlu), vom lupta până la final. Va fi destul de greu, dar nu avem ce să facem, nu trebuie să ne dăm bătuţi.

Am avut la 0-0 acea ocazie prin Ivan, probabil că, dacă marcam, altfel era soarta acestei partide. Am primit gol din acea fază fixă şi am intrat la pauză cu un deficit de un gol, iar în repriza a doua n-am reuşit să revenim.

Trebuie să mergem mai departe şi să muncim mult mai mult. Chiar nu mai am cuvinte. Câteodată, stau şi mă gândesc seara că poate sunt blestemat, nu pot să câştig un trofeu. Nu-mi explic ce se întâmplă.

În play-off, nu e nicio echipă mică. Aţi văzut cum joacă cu noi cei de la Sepsi, nu vreau să dezvolt. Probabil au avut o primă în joc, cred că au meritat victoria, îi felicit", a spus Dan Nistor.

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20162019/4/clasament-sepsi-craiova.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele