Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

VIDEO | Dan Petrescu a debutat cu o înfrângere la Kayserispor! Alex Maxim a înscris golul decisiv pentru Gaziantep

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19896896/1/petrescu.jpg

Gaziantep a câştigat meciul de pe teren propriu cu Kayserispor, scor 2-1, în etapa a 19-a din campionatul Turciei. Dan Petrescu a debutat pe banca tehnică a echipei Kayserispor. Totodată, pe teren a fost duelul românilor Alin Toşca, Alex Maxim, respectiv Cristi Săpunaru.

Gaziantep, fosta echipă a lui Marius Şumudică, a condus cu 1-0 la pauză, după autogolul lui Kvrzic din minutul 31.

 

Kayserispor a egalat în minutul 61, prin fundaşul Kolovetsios.

Alexandru Maxim, golgheterul echipei Gaziantep, a ieşit la rampă în minutul 77, reuşind să înscrie din penalty. Este a zecea reuşită a sezonului pentru mijlocaş, care a urcat pe locul 3 în clasamentul golgheterilor Superligii Turciei.

Alin Toşca şi Cristi Săpunaru au fost integralişti pentru Gaziantep, respectiv Kayserispor. Maxim a fost înlocuit în minutul 83. Denis Alibec şi Silviu Lung Jr. n-au fost în lotul echipei Kayserispor, din cauza unor probleme medicale.

Gaziantep ocupă locul 3 în clasamentul din Turcia, la un punct de liderul Beşiktaş. Kayserispor rămâne pe loc retrogradabil, 18.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19896896/2/clasament-gaziantep.jpg

Sursa foto: Twitter Kayserispor

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele