Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

VIDEO | Dan Petrescu, atunci şi acum. Cum era "Bursucul" la prima experienţă în antrenorat. Mazilu: "Era incredibil la antrenamente, nu aveai voie să greşeşti nimic"

Fotbal Internațional Publicat pe 31 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20088232/1/111111111111dan-petrescu.jpg

Ionuţ Mazilu a lucrat cu Dan Petrescu la Sportul Studenţesc, atunci când "Bursucul" se afla la chiar prima sa experienţă în antrenorat.

Fostul atacant a povestit la Look Sport LIVE cum a fost colaborarea cu tehnicianul ajuns acum la 53 de ani, precizând că stilul acestuia nu s-a schimbat prea mult, dar că acesta pare acum mai calm.

"Dan Petrescu a rămas cam acelaşi. Tot aşa era şi atunci, coleric, dar parcă acum e mai temperat. Era incredibil la antrenamente, nu aveai voie să greşeşti nimic. Era la extrem, dar mi-a prins bine. Avea şi un simţ al lui şi tot timpul spunea că nu-şi face probleme dacă te pregăteai bine. Am avut meciuri în care ne spunea dinainte ce se va întâmpla, dacă nu ne pregăteam bine. Am avut un meci cu Progresul în Cupă şi am pierdut cu 3-0 şi ne-a spus înainte că dacă nu vom fi concentraţi asta se va întâmpla.

Eu nu am avut nicio problemă cu el. Îmi amintesc o singură dată că mi-a spus înainte de meci că nu m-am pregătit bine şi eu am intrat şi am dat gol. Am vrut să-i demonstrez... Dar după mi-a arătat pumnul, "Lasă că vezi tu!". La el seriozitatea conta cel mai mult. Se făceau glume înainte, dar la antrenamente nu existau jumătăţi de măsură
", a declarat Ionuţ Mazilu la Look Sport LIVE.



Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi online, în fiecare dimineaţă, de la 10:15. De luni până vineri, Eduard Zelgin îţi aduce cele mai fresh informaţii din lumea sportului

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri