VIDEO | DAN PETRESCU NU CAPITULEAZĂ. „AR FI O MINUNE SĂ NE CALIFICĂM, DAR BĂIEȚII SUNT ÎN STARE DE ORICE” - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Noutăți Video

VIDEO | DAN PETRESCU NU CAPITULEAZĂ. „AR FI O MINUNE SĂ NE CALIFICĂM, DAR BĂIEȚII SUNT ÎN STARE DE ORICE”

CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu de Slavia, 0-1, în prima manșă a play-off-ului UEFA Champions League, iar cehii sunt acum favoriți la calificarea în grupe. Dan Petrescu a apărut calm la final, chiar dacă eșecul l-a afectat în mod evident. Tehnicianul a explicat și unde s-a făcut diferența, în opinia sa: în vreme ce Slavia a marcat fără să aibă ocazii, CFR s-a jucat cu ele. Totuși, Dan Petrescu nu capitulează.

„În prima repriză au dominat, dar nu au avut nicio ocazie. Dacă îmi spuneți o ocazie și îmi arătați acum la televizor o ocazie… Ne-au dominat, dar arătați-mi, vă rog frumos o ocazie! Ocaziile mari le-am avut noi, Per total e un scor foarte mincinos. Din păcate pentru noi, George Țucudean a ratat două ocazii mari, Rondon a dat bară, iar Omrani a ratat un penalty. Când joci cu Slavia Praga și joci în play-off de Champions League impiosibil să ai ocazii mai multe. În retur 100% va fi mult mai greu. Ar fi o minune, dar băieții ăștia sunt în stare de orice. Dar hai să respectăm adversarul, să respectăm valoarea. E clar că nu poți mereu să elimini echipe mai bune ca tine. Dacă o facem, atunci bravo tuturor. Dar e clar că ei sunt marii favoriți”, a spus Petrescu la LOOK PLUS.

Dan Petrescu a vorbit despre golul încasat și a comparat-o pe Slavia cu Celtic. „Golul primit a fost mult prea ușor. Așa gol eu n-am mai văzut! A fost o pasă cu latul de la 20 de metri ca la fotbal tenis. Slavia e puternică, ați văzut. Ei s-au dus la Chelsea și au atacat din minutul 1 și au marcat 3 goluri. Au eliminat pe Sevilla și pe Gent. Părerea mea e că e mai bună ca Celtic. Ați văzut că au jucat în sferturile UEFA EL. Au eliminat și pe Zenit Sankt Peterspburg. În opinia mea, portarul a fost cel mai bun om al lor”, a încheiat Petrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine