Ultima oră
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat

VIDEO | Dan Petrescu nu s-a mai stăpânit şi a reacţionat nervos: ”A fost execrabil. Se vede presiunea celor de la Craiova”

CFR Cluj Publicat pe 29 nov 2020
mail-share icon Email

Dan Petrescu a atacat dur arbitrajul la finalul meciului cu Poli Iaşi, din 16-imile Cupei României, pe care CFR Cluj l-a pierdut cu 0-1. Antrenorul a dat vina pe faptul că anumite echipe, printre care şi Universitatea Craiova, ştiu să pună presiune înaintea anumitor meciuri, motiv pentru care ardelenii nu ar mai fi primit lovituri de pedeapsă de ceva timp.

În partida cu moldovenii, a existat, ce-i drept, cel puţin o fază la care era necesară dictarea unei lovituri de la punctul cu var. ”Nu cred că a fost un meci dezamăgitor, rezultatul a fost. Continuăm pe această pantă, dar sunt mai multe aspecte. Nu am mai primit penalty-uri de mult timp. Se vede presiunea celor de la Craiova.

Arbitrajul a fost execrabil. Am avut două lovituri de pedeapsă care nu ni s-au acordat. Cupa nu era însă pentru noi, că nu putem să ne batem pe atâtea frunturi. Îmi pare rău pentru jucătorii care joacă mai puţin, Latovlevici, Carnat... dar pentru noi nu era neapărat importantă Cupa.

Era important să câştigăm pentru moral. Orice am zice, normal că nu e bine şi în continuare va fi la fel. Mulţi jucători revin târziu. Sper ca jucătorii care sunt în lot acum să poată să facă faţă. Controlul îl fac jucătorii pe teren, noi antrenorii ţipăm pe margine”, a declarat Dan Petrescu după eliminarea din Cupa României.

CFR Cluj a fost eliminată, duminică, de echipa Poli Iaşi în 16-imile de finală ale Cupei României. Ieşenii s-au impus cu scorul de 1-0.

Meciul s-a disputat la Cluj-Napoca, la solicitarea CFR Cluj, care va juca joi în Liga Europa, pe teren propriu. Golul a fost marcat de Calcan, în minutul 64.

Înainte de startul jocului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Viorel Turcu.

S-au mai calificat în optimi, în afară de Poli Iaşi, Chindia Târgovişte, Universitatea Craiova, Turris Oltul Turnu Măgurele, Dunărea Călăraşi, ASU Politehnica Timişoara, FC Botoşani, Farul Constanţa, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Petrolul Ploieşti, Dinamo, Astra Giurgiu, Universitatea Cluj şi Gaz Metan Mediaş.

În faza următoare este calificată teoretic şi FCSB, care ar fi trebuit să joace luni cu SCM Gloria Buzău, dar adversarii au mai multe cazuri de coronavirus, astfel că partida nu va mai avea loc .

Luni se va disputa meciul FK Csikszereda – UTA Arad, de la ora 14.00.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele