VIDEO |DAN PETRESCU ȘTIE CUM POATE ELIMINA CFR PE SLAVIA. CE AU DE FĂCUT CLUJENII - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Noutăți Video

VIDEO |DAN PETRESCU ȘTIE CUM POATE ELIMINA CFR PE SLAVIA. CE AU DE FĂCUT CLUJENII

„Slavia e foarte puternică, are un buget extraordinar, jucători de mare valoare. Au câștigat titlul în Cehia şi sunt mari favoriţi în acest meci. Noi am jucat şase meciuri până aici, iar ei au venit direct aici. Anul trecut au dat patru goluri la Chelsea acasă, sunt înaintea noastră. Noi a trebuit să câștigăm dreptul de a ajunge în play-off și e normal să fie un pericol pentru noi. E cea mai ofensivă echipă pe care am studiat-o în 16 ani de antrenorat”, a spus Petrescu.

Antrenorul campioanei și-ar dori ca echipa lui să câștige fără să primească niciun gol. „E important să nu pierdem și dacă nu am primi gol ar fi ideal. O victorie împotriva lor ar fi super. După meciul cu Celtic, toată lumea din România a început să creadă în CFR Cluj. Până acum nu credea nimeni în Dan Petrescu și în CFR. Băieții au câștigat foarte mult entuziasm și multă încredere. Și știm că, la fel ca și la meciul cu Celtic, dacă nu marcăm goluri va fi imposibil să ne calificăm”, a mai afirmat tehnicianul, care a concluzionat: „Nu înseamnă că dacă am ajuns aici, în play-off, ne mulțumim cu ce am făcut. Vrem să mai auzim această muzică de șase ori în acest an, în afara meciurilor cu Slavia. Și cred că atunci putem, spune că ne-am făcut datoria, pentru că să elimini patru echipe ar fi fantastic”.

Primul meci din cadrul dublei manșe a play-off-ului UEFA Champions League se joacă marți, de la ora 22.00, la Cluj și se vede în direct pe LOOK PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine