Ultima oră
Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB
Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei" Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei"
EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!" EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!"
Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!" Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!"
Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?" Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?"
Meciurile de fotbal din Olanda se vor disputa din nou fără spectatori Meciurile de fotbal din Olanda se vor disputa din nou fără spectatori

VIDEO | DANEMARCA ÎNVINGE OLANDA LA MONDIALUL DE HANDBAL DIN JAPONIA. BATAVELE RISCĂ SĂ PIARDĂ CALIFICAREA ÎN SEMIFINALE

Video Publicat pe 9 dec 2019
mail-share icon Email

Naţionala feminină de handbal a Danemarcei s-a impus în faţa Olandei, scor 27-24 (14-9). Întâlnirea a contat pentru Grupa Principală 1, din cadrul Campionatului Mondial feminin de handbal din Japonia, şi a fost transmis în direct de Look Plus. Tot azi, Serbia a dispus surprinzător de Germania, cu 29-28, iar Norvegia a zdrobit Coreea de Sud cu 36-25.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele