Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

VIDEO | Daniel Chiriţă, în război cu naşul Vivi Răchită şi CSM Ploieşti. "Am investit toţi banii câştigaţi în fotbal!" De la ce a pornit scandalul

Fotbal Publicat pe 23 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20134671/1/daniel-chirita.jpg
 
Foşti colegi la Petrolul şi buni prieteni, Daniel Chiriţă şi Vivi Răchită sunt acum în război.  Chiriţă îşi acuză naşul, în prezent angajat al CSM Ploieşti, că vrea să-l dea afară din baza sportivă în care a investit aproape 1 milion de euro.
 
Daniel Chiriţă (47 de ani) are o academie de fotbal la Ploieşti, însă este în conflict cu Primăria oraşului şi cu CSM Ploieşti, contestând dreptul de proprietate al celor din urmă asupra terenului pe care a pus bazele academiei sale. 
 
Chiriţă spune că Răchită joacă un rol în încercarea de a fi îndepărtat, iar cei doi şi-au expus punctele de vedere în cadrul emisiunii Look Sport LIVE.
 
 
"Eu din 2003 fac o investiţie în această bază. Am preluat o groapă de gunoi şi am investit foarte mulţi bani, începând de la canalizare, apă, curent, tot. 
 
Am făcut selecţii, am adus antrenori, foşti colegi de-ai mei şi nu e uşor. 
 
Am investit în această şcoală toţi banii pe care i-am câştigat în fotbal. Aproape un milion de euro am investit. Mi-am dorit să am o bază sportivă de mic copil şi am făcut totul din banii mei, din buzunarul meu. 
 
Nu e puţin să bagi un milion de euro într-o academie din 2003 până în prezent. 
Avem un teren mare, de iarbă, la standarde le Liga 1 şi două terenuri mai mici, pentru copii, plus vestiare. 
 
Am o problemă acum. Sunt supărat, ofuscat, deranjat şi atacat din toate părţile. Nu înţeleg de ce autorităţile nu vin în ajutorul meu să mă ajute, să facem un parteneriat. 
 
Eu am avut un proiect să fac o tribună şi sub ea o sală de fitness. Am vrut să autorizez proiectul şi a fost respins. Sunt la primărie oameni care nu mă agrează. Fostul primar a respins proiectul, iar de când a venit noul primar în funcţie a venit şi Vivi Răchită, naşul meu.
 
Am fost colegi, a fost naşul meu, naşul copilului meu şi am avut o divergenţă noi când eram la Petrolul, când m-a adus de la UTA pentru proiectul lui din Liga 3. Am promovat în Liga 2 şi când să fac pasul în Liga 1 el a zis că are un proiect serios şi că eu am o vârstă. Am avut acolo o divergenţă... Am avut de luat nişte bani, el nu mi-a dat banii... Am contestat asta. 
 
Stând la masă cu un prieten i-am povestit asta, el l-a sunat pe Răchită şi s-a supărat şi de acolo a plecat toată povestea...", spune Daniel Chiriţă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele