Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Daniel Opriţa, onest după primul succes al Stelei în Liga 2: ”Un egal cred că ar fi fost echitabil”

Liga II Publicat pe 4 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20340611/1/oprita-bun.jpg

Daniel Opriţa, antrenorul Stelei Bucureşti, a recunoscut că echipa sa a avut noroc să câştige toate cele trei puncte în faţa formaţiei Csikszereda şi că un rezultat de egalitate ar fi fost mult mai rezonabil raportat la ce s-a întâmplat pe teren.

Opriţa le-a transmis elevilor săi că este mulţumit de dăruirea şi atitudinea pe care le-au arătat. De asemenea, tehnicianul şi-a exprimat recunoştinţa pentru susţinerea fanilor ”militarilor”, pe care i-a îndemnat să vină într-un număr mai mare la stadion alături de favoriţii lor.

"Este început de campionat, jucătorii trebuie să se obişnuiască cu Liga 2. Mulţi au luat-o de jos, trebuie să se obişnuiască cu ritmul partidelor. Vreau să le mulţumesc suporterilor pentru că au fost alături de noi, chiar şi în momentele grele.

Csikszereda este o echipă matură, au avut şi ei ocazii, dar norocul a fost de partea noastră. Un egal cred că ar fi fost echitabil. Sunt mulţumit de atitudinea noastră, astăzi am câştigat prin dăruire şi prin suportul fanilor. Puteau să vină mai mulţi suporteri, dar mulţi sunt plecaţi la mare în această perioadă de concedii", a declarat Daniel Opriţa, la finalul succesului cu Csikszereda, scor 1-0.

Nou-promovata Steaua a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Csikszereda, în ultima partidă a etapei I a Ligii a II-a.

A marcat: Chipirliu 79'.

Galeria Stelei, prezentă în număr mare pe arenă, a folosit materiale pirotehnice, torţe, fumigene şi petarde, obligându-i pe organizatori să facă dese apeluri pentru restabilirea ordinii.

Ana Maria Popescu, medaliată cu argint în proba de spadă de la JO de la Tokyo, a dat lovitura începere la primul meci oficial de pe noul stadion Steaua. Scrimera, componentă a CSA Steaua, a fost aplaudată de cei peste 3.500 de fani de suporteri aflaţi în tribune.

Deoarece nu s-a transformat într-o societate cu acţionariat majoritar privat, Steaua nu are drept de promovare în Liga I.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele