Ultima oră
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”
David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri
Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor

VIDEO | Daniel Pancu a propus un jucător la U-21, după victoria cu UTA. ”Adrian Mutu trebuie să se uite foarte atent”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2020
mail-share icon Email

 

UTA Arad încă nu obţine prima victorie în Casa Liga 1. Formaţia lui Laszlo Balint a cedat cu 3-2, în faţa celor de la Poli Iaşi, în ciuda faptului că au condus cu 1-0 şi 2-1.

La flash-interviu, Daniel Pancu a remarcat prestaţia bună a elevilor săi şi a ţinut să îl recomante selecţionerului naţionalei U-21 pe Onea, care a marcat golul decisiv, în minutul 84, cu un şut de excepţie, de la limita careului.

”Am trăit foarte intens acest meci. Am început foarte slab jocul, în minutul 1 putea să fie 1-0 pentru gazde. Am preluat o echipă căzută din toate punctele de vedere. Astăzi am câştigat şi tactic acest joc.

Ursu a înscris un gol fantastic, la fel şi Onea. Mi-a adus aminte de Onea din Liga 3, pe care îl voiam la Rapid. Cred că Adrian Mutu trebuie să se uite foarte atent la Onea. Încă avem foarte mult de muncă, sunt lucruri elementare pentru mine. Uşor, uşor e nevoie şi de puncte. Echipa asta nu e la 50% din capacitatea ei reală", a spus Daniel Pancu, după meciul cu UTA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele