Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Daniil Medvedev a reuşit prima victorie din carieră la Turneul Campionilor

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 17 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19597198/1/medvedev.jpg

Rusul Daniil Medvedev (locul 4 ATP) a reuşit prima victorie din carieră la Turneul Campionilor de la Londra, la cea de-a doua participare. Proaspăt campion în turneul de la Paris, Medvedev l-a învins pe germanul Alexander Zverev (7 ATP), scor 6-3, 6-4. Tot în Grupa A, sârbul Novak Djokovic (locul 1 ATP) a câştigat confruntarea cu argentinianul Diego Schwartzman (9 ATP), scor 6-3, 6-2.

Medvedev a trecut de Zverev după o oră şi jumătate de joc. Rusul şi-a pierdut o singură dată serviciul şi a reuşit trei break-uri. Daniil a avut un raport pozitiv lovituri câştigătoare - erori neforţate (21-19).

Cei doi s-au mai înfruntat acum o săptămână, în finala turneului în sală de la Paris, iar Medvedev s-a impus în trei seturi.

În 2019, Daniil Medvedev (24 de ani) a fost eliminat în faza grupelor la Turneul Campionilor, după trei înfrângeri.

Tot luni, în primul meci din Grupa A, sârbul Novak Djokovic, numărul 1 mondial, l-a învins cu 6-3, 6-2 pe argentinianul Diego Schwartzman, după o oră şi 18 minute de joc.

Djokovic (33 de ani) a obţinut a 12-a sa victorie consecutivă în meciurile de debut la Turneul Campionilor, potrivit ATP. Sârbul a câştigat competiţia în 2008, 2012, 2013, 2014 şi 2015.

Turneul Campionilor de la Londra continuă marţi cu cea de-a doua serie de meciuri din Grupa B: Rafael Nadal (Spania/locul 2 ATP) - Dominic Thiem (Austria/3 ATP) - de la ora 16:00 - şi Stefanos Tsitsipas (Grecia, 6 ATP) - Andrey Rublev (Rusia/7 ATP) - de la ora 22:00.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele