Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | De câţi jucători avea nevoie FCSB să treacă de Slovan Liberec? Răspunsul lui Mihai Pintilii

FCSB Publicat pe 24 sep 2020
mail-share icon Email

FCSB a fost eliminată din Europa League, din turul 3. Neşansa a fost în dreptul ei, din cauza cazurilor multiple de coronavirus. La rece, după ce partida cu Slovan Liberec s-a consumat, antrenorul Mihai Pintilii a declarat că situaţia a fost una extrem de complicată, mai ales că trei dintre cei mai importanţi jucători au fost testaţi pozitiv.

Pintilii şi-ar fi dorit ca Man, Moruţan şi Creţu să fie apţi, pentru ca FCSB să se bată de la egal la egal cu cehii. ”Nimeni nu are ce să le reproşeze jucătorilor. Au încercat, au vrut, s-au dăruit. Nu toată echipa, aveam nevoie doar de Man şi Moruţan şi să zic Creţu. Doi, trei jucători, atât. Îi băteam. Covidul acesta nu ne lasă nicicum. Ghinionul nostru. Nu e nimeni vinovat. Vom încercat data viitoare să fim mai atenţi la instrucţiuni, să fim jmai responsabili.

Nu am avut, erau doar copii. Am vorbit cu ei, au zis că vor să joace. Le mulţumesc, chiar sunt incredibili. Şut după două luni, Soiledis după trei luni şi jumătate. Au jucat 90 de minute, incredibil. Până în iarnă, rămân toţi”, a declarat Pintilii.

FCSB, cu un prim “11” improvizat din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus şi cu un jucător mai puţin din minutul 20, a fost eliminată, joi seară, de Slovan Liberec, în turul trei preliminar al Ligii Europa. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 2-0, în meciul disputat la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici.

Au marcat Yusuf Helal ’64 şi Michael Rabusic ’82, ambii din faze similare: cu capul, după un corner.

În minutul 20, de la FCSB a fost eliminat Cană pentru un fault la Mosquera.

FCSB are probleme mari de lot în această perioadă, având 15 jucători infectaţi cu coronavirus: Dennis Man, Alexandru Buziuc, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Valentin Creţu, Marius Briceag, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea, Darius Olaru şi Andrei Miron. Şi staful tehnic al echipei bucureştene este afectat de Covid-19, din această cauză pe bancă aflându-se, la Giurgiu, delegatul Mihai Pintilii.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele