VIDEO | DE CE S-AU TEMUT N-AU SCĂPAT! CFR CLUJ A „DERAIAT” LA BOTOȘANI ȘI RISCĂ SĂ PIARDĂ PRIMUL LOC ÎN LIGA 1 - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO | DE CE S-AU TEMUT N-AU SCĂPAT! CFR CLUJ A „DERAIAT” LA BOTOȘANI ȘI RISCĂ SĂ PIARDĂ PRIMUL LOC ÎN LIGA 1

CFR Cluj a uitat să mai câștige în deplasare, în Liga 1! Campioana nu s-a mai întors victorioasă de pe teren străin din luna august, deși acasă este invincibilă. Echipa pregătită lui Dan Petrescu a pierdut o nouă deplasare, 1-2 cu FC Botoșani, chiar meciul pe care „Bursucul” l-ar fi vrut cu orice preț amânat.

În direct pe Look Plus, macedoneanul Stefan Askovski a lovit primul, pentru FC Botoșani, încă din minutul 14. CFR a egalat rapid prin Pereira, în minutul 21, iar apoi a continuat să pună presiune pe adversari, însă fără succes. Mai mult, Roman a reușit să marcheze golul decisiv pentru moldoveni, cu 20 de minute înainte de final, iar clujeni ajung la a patra înfrângere în acest sezon.

Campionana rămâne cu 38 de puncte și se menține deocamdată pe primul loc, dar poate fi detronată de Astra, care are un meci mai puțin și o va întâlni în această seară, pe teren propriu, pe Universitatea Craiova. Echipa din Giurgiu are înaintea acestui joc 37 de puncte. Partida va fi transmisă de la ora 20.30, în direct pe Look Plus.

De cealaltă parte, FC Botoșani acumulează 29 de puncte și urcă pe locul 7, la un singur punct de locul 6, ultimul care duce în play-off, ocupat acum de Gaz Metan Mediaș,

Campionii vor evolua joia viitoare cu Celtic, pe teren propriu, în grupele Europa League. Meciul este decisiv pentru ardeleni, iar cu un rezultat de egaitate le-ar asigura calificarea în 16-imile competiției. Partida va fi transmisă în direct pe Look Plus, joi, de la ora 19.55.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine