Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Debeljuh a suferit o comoţie cerebrală în meciul cu Young Boys! "La spital, nu mai ştiam nimic din repriza a doua"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 11 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19647256/1/dsc6344.jpg

Croatul Gabriel Debeljuh a înscris singurul gol pentru CFR Cluj în eşecul din deplasare cu Young Boys Berna, scor 1-2, în ultima rundă din Grupa H a Europa League. Spre finalul partidei, atacantul a suferit o comoţie cerebrală şi a ajuns la spital. Debeljuh a dezvăluit că nu-şi putea aminti nimic din ce s-a întâmplat în ultimele trei luni.

Gabriel Debeljuh putea să fie eroul CFR-ului în meciul de la Berna. Introdus pe teren în minutul 74, atacantul croat a înscris în minutul 84, iar clujenii erau calificaţi în primăvara Europa League. Dar elveţienii au întors scorul după o decizie controversată a arbitrului, care a acordat penalty pentru gazde în minutul 90.

În secvenţele de final ale meciului, Debeljuh a fost lovit cu genunchiul în cap de către unul dintre jucătorii adverşi, ajungând la spital cu o comoţie.

"Acum sunt bine, dar atunci nu mi-am amintit nimic din ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni. N-am fost bine deloc. M-am trezit apoi la spital că nu mai ştiam nimic din repriza a doua şi de la finalul meciului. Dar acum sunt în regulă. A fost foarte ciudat. A fost foarte ciudat, dar acum îmi amintesc tot", a spus Gabriel Debeljuh pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele