Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

VIDEO | Debut nefericit pentru Albert Popa. Tânărul portar al Mediaşului a luat trei goluri în primele 25 de minute, toate după greşeli personale

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

Albert Popa, portarul echipei Gaz Metan Mediaş, a avut parte de un debut nefericit în Liga 1. 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/19438644/4/screenshot-2020-08-01-at-22-31-02.png

Goalkeeper-ul în vârstă de 21 de ani a încasat trei goluri în primele 25 de minute ale meciului de la Botoşani, toate după greşeli personale.

Albert Popa a primit gol după doar 40 de secunde, după o greşeală de poziţionare. Ofosu l-a învins cu un şut la colţul scurt şi a deschis scorul.

În minutul 23, tânărul portar la Mediaşului a degajat greşit, iar Hamidou Keyta a interceptat mingea şi a trimis-o în plasă.

În minutul 25, Albert Popa a comis o nouă gafă, scăpând în poartă o minge aparent simplă trimisă de Eduard Florescu dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 35 de metri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri