Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Decizie şoc a lui Şumudică! Şi-a dat demisia de la Rizespor, după eşecul cu fosta echipă. UPDATE: Clubul a confirmat

Stranieri Publicat pe 4 mar 2021
mail-share icon Email

Marius Şumudică şi-a anunţat demisia din funcţia de antrenor a echipei Rizespor, după eşecul contra fostei sale formaţii, Kayserispor, scor 1-2. Românul a considerat că nu poate să redreseze echipa şi a anunţat decizia la conferinţa de presă de la finalul jocului.

Şumudică a stat şapte meciuri pe banca Rizesporului, fără să câştige vreunul. A înregistrat trei egaluri şi patru înfrângeri.

UPDATE: Demisia lui Marius Şumudică de la Rizespor a fost confirmată oficial, printr-un comunicat emis de club.

Ne-am despărţit de Marius Ninel Şumudică. Contractul a fost reziliat de comun acord cu antrenorul român. Dorim să îi mulţumim domnului Şumudică pentru activitatea sa şi îi urăm mult succes în următoarea sa experienţă”, a anunţat clubul turc.


UPDATE: Se pare că Şumudică are şi ceva probleme de sănătate. Totul din cauza stresului cu care s-a confruntat, de când a preluat echipa.

”Am făcut Zona Zoster din cauza stresului. Mă voi vedea cu preşedintele. Cred că e momentul să ne oprim, să vină un antrenor turc, care cunoaşte campionatul”, a mai spus Şumudică la finalul meciului de miercuri seară.


Poate că o schimbare pe banca tehnică va fi benefică echipei. Există disensiuni între mine şi echipă. Mi-a provocat foarte mult stres acest lucru. E vina mea că am luat o echipă în plin campionat, e doar vina mea.

Prezint scuzele mele suporterilor şi ţin să mulţumesc conducerii, care a avut încredere în mine şi în staff-ul meu. Am ajuns la capătul drumului aici, sunt neînţelegeri, nu vreau să-mi pun viaţa în pericol”, a declarat Marius Şumudică după meci, conform Ajans53.

Rizespor a fost învinsă, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa lui Silviu Lung Jr, Cristian Săpunaru şi Denis Alibec, Kayserispor, într-un meci din etapa a 28-a a campionatului Turciei.

Alibec şi Lung nu au făcut parte din lotul gazdelor pentru această partidă, nefiind refăcuţi după accidentări, iar Săpunaru a intrat pe teren în minutul 82.

Au marcat Muhar ’48 şi Parlak ’77 pentru învingători, respectiv Samudio ’73 pentru Rizespor.

Fost echipă a lui Şumudică ocupă locul 16 în clasament, cu 28 de puncte, la egalitate cu Kayserispor, care este pe 15. Lider este Galatasaray, cu 57 de puncte.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele