Ultima oră
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile  VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile
Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe
Novak Djokovic critică şi el amânarea turneului de la Roland Garros. ”Trebuie să vedeţi cum afectează întregul circuit şi cum afectează alte turnee” Novak Djokovic critică şi el amânarea turneului de la Roland Garros. ”Trebuie să vedeţi cum afectează întregul circuit şi cum afectează alte turnee”

VIDEO | Deciziile lui Haţegan l-au supărat pe Sancho. Starul Borussiei a intrat pe internet în timpul meciului: "Are nevoie să se verifice!"

Champions League Publicat pe miercuri, 00:06
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20103011/5/sancho.jpg

Ovidiu Haţegan a fost nevoit să ia două decizii grele în meciul Manchester City – Borussia Dortmund, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Ele au avut loc în prima repriză şi au atras protestele virtuale ale lui Jadon Sancho.

Accidentat, starul Borussiei Dortmund nu a făcut deplasarea în Anglia, dar a privit din faţa televizorului fazele la care Haţegan s-a bâlbâit. Apoi a iintrat pe internet pentru a-şi spune părerea: "Arbitrul trebuie să se verifice (n. red - în sensul de a merge la un control medical)", a scris englezul, pe twitter.

Prima decizie a venit în minutul 29. În urma unei faze fixe, lovitură liberă mai precis, Haţegan a dat penalty pentru Manchester City. A fost un contact între Can şi Rodri, în urma căruia acesta din urmă a fost lovit cu gheata în pulpă. Din camera VAR i s-a recomandat să se uite pe reluare şi asta a făcut.

A mers să revadă faza, iar apoi a revenit asupra deciziei şi a dat dreptate Borussiei Dortmund. Pe filmare s-a văzut că fotbalistul nemţilor l-a lovit pe Rodri, dar contactul a fost unul uşor.

Faza cu numărul doi, care l-a plasat pe Haţegan într-o nouă ipostază dificilă, a avut loc opt minute mai târziu, în minutul 37. Portarul Ederson a ieşit să respingă un balon, după ce l-a preluat. Bellingham a încercat să fure posesia, doar că a băgat talpa.

Deşi a atins mingea, apoi jucătorul Borussiei l-a lovit cu talpa pe Ederson. Haţegan a fluierat fault în atac, iar decizia a fost, din nou, cea bună.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri