Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

VIDEO | Declaraţia şocantă a lui Terell Ondaan, după primul gol în tricoul FC U Craiova: "Un prieten a fost împuşcat în cap, a fost pentru el acest gol"

FC U Craiova 1948 Publicat de Andrei Ionascu pe 21 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20402803/1/ondaan.jpg

FC U Craiova s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după victoria de la Ploieşti cu Petrolul, scor 1-0, în direct pe Look Sport+ şi pe www.primaplay.ro. Mijlocaşul Terell Ondaan (28 de ani) a reuşit primul gol în tricoul alb-albastru şi a precizat că această reuşită este în memoria unui prieten care a fost împuşcat în cap.

Terell Ondaan a înscris în minutul 52 pe arena ‘Ilie Oană’ din Ploieşti. Mijlocaşul născut la Amsterdam, dar care reprezintă Guyana, n-a marcat în cele patru meciuri jucate în Liga 1.

După ce a înscris, Ondaan a mers în dreptul fanilor veniţi de la Craiova, a pus două degete la tâmplă şi mâna stângă la gură. La finalul partidei, el a explicat gestul.

Terell Ondaan s-a format la academia clubului Ajax Amsterdam şi a mai jucat pentru AZ Alkmaar, Telstar, Excelsior, Zwolle, Willem, Grenoble şi NEC Nijmegen.

"Mă simt minunat. Am pierdut câteva meciuri importante şi n-a fost o atmosferă bună, dar să sperăm că vom continua cu victorii. Cu siguranţă că ne gândim să câştigăm Cupa, dar trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să-l câştigăm. Acum o lună, un prieten a fost ucis, a fost împuşcat în cap... a fost un prieten foarte bun, un om important în viaţa mea. A fost pentru el acest gol.

Am jucat bine în ultimele meciuri, dar n-am reuşit rezultate bune. A fost dat şi un penalty care n-a fost, am fost frustraţi. Dar această victorie ne ajută pentru restul sezonului. Cu siguranţă, este un nou început pentru echipă", a spus Terell Ondaan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri