Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Deja vu pentru Daniel Pancu! Antrenorul Politehnicii Iaşi se confruntă din nou cu ”blestemul” nocturnei: ”Am văzut câţiva jucători cu lacrimi în ochi în vestiar”

Poli Iași Publicat de Emanoil Ursache pe 1 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19572076/1/pancu.jpg

Daniel Pancu şi-a arătat dezamăgirea după ce meciul Poli Iaşi – FC Viitorul  a fost oprit de arbitrul Horia Mladinovici, în minutul 54, pentru că nocturna s-a stins fix când moldovenii au marcat şi au întors scorul de la 0-1 la 2-1.

Antrenorul Politehnicii Iaşi şi-a amintit de meciul dintre Rapid şi PSG, din Cupa UEFA (2001), în care giuleştenii au pierdut la masa verde din acelaşi motiv ca cel petrecut la meciul de duminică seară din etapa a 9-a, din Casa Liga 1. Pancu şi-a exprimat regretul în special faţă de munca elevilor săi, care reuşiseră să întoarcă partida în favoarea lor iar la cum decurgea jocul, ar fi avut şanse foarte mari să îşi revendice cele trei puncte, în loc să piardă la masa verde.

”E un accident, se întâmplă, eu am păţit şi ca jucător, cu PSG, am pierdut un joc din acelaşi motiv, cu nocturna. E păcat de munca jucătorilor. Nici nu ştiu cine e vinovat, pentru că noi ieri, la antrenamentul oficial, eu am văzut că stâlpul ăsta de nocturnă nu funcţionează. Am crezut că...pentru că mi s-a mai întîmplat, ca la antrenamente să fie undeva la jumătate, dacă există vizibilitate. Nu am ştiut că există o problemă. De-abia astăzi, când au ieşit jucătorii la încălzire am realizat acest lucru. E păcat de munca jucătorilor, de modul în care am început a doua repriză, am fost noi, într-adevăr noi, am reuşit să intrăm în avantaj şi probabil că jocul ar fi decurs în favoarea noastră.", a mărturisit Daniel Pancu, antrenorul Politehnicii Iaşi, la finalul meciului, care a mai adăugat emoţionat că „e foarte multă frustrare în rândul jucătorilor, am văzut câţiva cu lacrimi în ochi în vestiar. Problemele nu sunt la noi, strict de ordin fotbalistic, ci ceea ce se întâmplă în jurul echipei. Cine a greşit cu instalaţia de nocturnă ar trebui, în mod normal, să plătească”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele