Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO | Denis Haruţ confirmă rasismul fotbaliştilor maghiari: ”Au folosit nişte cuvinte...”. Mesaj de mobilizare pentru meciul cu Germania U21

România U21 Publicat pe 28 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20084094/2/denis-harut.png

Denis Haruţ, fundaşul României U21 şi al FCSB-ului, a declarat pentru FRF TV că duelul decisiv pentru calificarea ”tricolorilor mici” în sferturile CE de tineret va fi o confruntare de tipul ”care pe care”, iar reprezentativa României va aborada meciul la victorie.

În plus, Haruţ a punctat şi asupra faptului că dacă România U21 câştigă meciul cu Germania U21, rezultatul meciului dintre reprezentativele de tineret ale Ungariei şi Olandei nu va mai conta.

Haruţ a confirmat, de asemenea, că fotbaliştii maghiari au folosit cuvinte urâte la adresa românilor, însă el şi colegii săi şi-au făcut datoria şi au câştigat meciul. Căpitanul ”tricolorilor mici” Marius Marin a scris, la finalul partidei, pe contul său de Intragram: ”Ţiganii ăştia, cum ne strigaţi voi pe teren, v-au bătut 2-1. Hai, România!”

Referior la poziţia unde poate da cel mai bun randament pe teren, fundaş dreapta sau central, Haruţ a evitat să îşi exprime o preferinţă, însă s-a arătat bucuros de polivalenţa sa.

Redăm integral declaraţiile fundaşului naţionalei României U21, Denis Haruţ:

Despre meciul decisiv cu Germania U21: ”Sunt patru puncte muncite, cred că am arătat că avem forţă de grup şi că ne dorim foarte mult să trecem de această grupă. Va fi un duel care pe care cu Germania. Noi vom aborda meciul la victorie, pentru că asta ne dorim la fiecare meci şi sper să ieşim victorioşi.”

Despre comportamentul jucătorilor maghiari: ”A fost agresivitate, au folosit nişte cuvinte...până la urmă noi a trebuit să trecem de asta şi să ne facem datoria şi să câştigăm, ceea ce am şi reuşit. Tocmai de asta spun că am arătat forţă şi încredere în noi, şi chiar dacă am condus, am revenit şi am câştigat.”

Despre greşelile de arbitraj împotriva României: ”A fost un arbitraj, cum a văzut şi toată lumea, care ne-a dezavantajat. Dar nu am avut ce să facem decât să jucăm în continuare şi să încercăm să înscriem. Trebuia să trecem peste asta, nu trebuia să lăsăm să ne frustreze, chiar dacă pe moment este greu.

A fost un fault evident, care nu ştiu cum nu s-a dat. Dar tocmai asta spuneam. Indiferent de arbitraj, noi trebuia să revenim şi să câştigăm. Erau trei puncte foarte importante pentru noi. Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj, dar a văzut toată lumea ce s-a întâmplat şi mă bucur că am reuşit să trecem peste asta, chiar dacă a fost foarte frustrant.”

Despre rivalitatea dintre România şi Ungaria: ”Ştiam că toate meciurile vor fi foarte puternice şi foarte importante. Tocmai de asta am încercat, noi încercăm la fiecare meci să câştigăm. Chiar şi cu Olanda am avut posibilitatea de a câştiga, dar această rivalitate între noi la meciul de la mijloc s-a văzut şi ne bucurăm că am reuşit să trecem peste asta şi am arătat forţă.

A fost o lovitură dură şi a fost un meci important la fel ca şi pentru noi. Noi ne-am bucurat, ei au plâns, aşa este la fotbal. Am încercat să ne facem treaba cât mai bine şi să câştigăm. Atât ne-a interesat.”

Despre meciul dintre Olanda U21 şi Ungaria U21: ”Sincer, nu ştiu şi nici nu cred că ar trebui să ne intereseze. Ar trebui să ne intereseze doar meciul cu Germania, devine un meci foarte important pentru noi şi cred că noi dacă vom fi într-o stare foarte bună şi vom aborda meciul la victorie şi vom câştiga, nu va mai conta nimic.”

Despre oboseala din meciul cu Olanda U21: ”După cum s-a văzut, nu am început foarte bine partida cu Ungaria. S-a văzut asta. Am simţit-o şi noi. Am intrat un pic la început şi s-a simţit pentru că am făcut o risipă destul de mare de efort cu Olanda, fiind o echipă foarte bună. Dar mă bucur că am arătat maturitate chiar şi pe fond de oboseală şi am revenit.

Despre poziţia sa în teren: ”Ştiu discuţiile. Eu mă bucur că pot acoperi mai multe posturi şi oricând este nevoie pot fi acolo să ajut echipa. Indiferent de unde voi juca, o voi face cât de bine pot.”

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele