VIDEO | DENIS, PERICOL PUBLIC! EROUL „CÂINILOR”, DESCĂTUȘAT DUPĂ DERBY DE ROMÂNIA. CE SPUNE DESPRE MECI ȘI CE ÎI REPROȘEAZĂ ARBITRULUI - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO | DENIS, PERICOL PUBLIC! EROUL „CÂINILOR”, DESCĂTUȘAT DUPĂ DERBY DE ROMÂNIA. CE SPUNE DESPRE MECI ȘI CE ÎI REPROȘEAZĂ ARBITRULUI

Dinamo a scos un egal în deplasarea cu FCSB, 1-1, iar marcatorul golului „câinilor”, Denis Ciobotariu, nu și-a ascuns satisfacția și s-a descătușat la finalul meciului.

„Mă bucur foarte mult că am marcat şi că am reuşit să-mi ajut echipa şi mi-am îndeplinit un vis cu acest gol. Să marchez într-un derby cu Steaua, ăsta a fost unul din visele mele.  Am jucat pe toată durata meciului pe postul de fundaş dreapta, eu zic că m-am adaptat destul de bine la acest post şi mă bucur că am înscris”, a declarat Ciobotariu junior, în direct pe LOOK PLUS.

Denis a comentat și arbitrajul și spune că Dinamo a fost dezavantajată. „Din ce am înțeles, am avut și un penalty. Problema noastră a fost că am luat foarte multe cartonașe galbene și a devenit foarte dificil să stăm aproape de adversar și să fim agresivi. Consider că am fost echipa mai bună, ocaziile mai mari au fost la noi și meciul se putea termina altfel, în favoarea noastră”, a mai spus Denis Ciobotariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine