Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Derby controversat în Eredivisie: Ajax, noul lider după 2-1 pe terenul lui PSV! Golul decisiv, contestat îndelung de gazde

Video Publicat pe 23 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/20568056/1/b1.png


Ajax a câştigat derby-ul cu PSV Eindhoven, scor 2-1, în direct la Look Sport 2, şi a devenit noul lider din Eredivisie. Ediţia 132 a De Topper a fost decisă, însă, de o hotărâre controversată de arbitraj care a precedat golul decisiv al lui Mazraoui.
 
Cu cel mai bun atac şi cea mai bună apărare din fotbalul olandez (golaveraj 59-4 înaintea meciului), Ajax vâna şi primul loc în clasament, iar torpila lui Berghuis (27), care a lovit bara transversală, a anunţat golul lui Brobbey, din minutul 34. Care nu putea veni decât din pasa decisivă a lui Duşan Tadic, sârbul care a ajuns, astfel, la al 14-lea assist în acest sezon.
 

 
Răspunsul gazdelor a venit devreme, în minutul 53, când lăncierul Timber a pierdut mingea în preajma propriului careu, apoi Veerman i-a pasat lui Gotze şi fostul copil teribil al fotbalului german a punctat pentru 1-1.

 
În minutul 74, Mazraoui, fundaşul stânga al lui Ajax, a înscris superb de la distanţă, cu stângul, pentru 2-1. Apoi a început şi controversa, pentru că trupa din Eindhoven a protestat îndelung faţă de un moment care a precedat execuţia de generic: a scăpat sau nu Daley Blind mingea în afara terenului? Reluările TV au indicat că balonul ar fi depăşit linia de margine cu toată circumferinţa, dar arbitrii din camera VAR au considerat că acest lucru nu s-au întâmplat şi i-au comunicat decizia şi centralului Danny Makkelie, care a validat-o.

 
PSV - Ajax s-a terminat 1-2, rezultat care ajută trupa lui Erik ten Hag să ajungă la 48 de puncte şi să pună o diferenţă de două lungimi faţă de rivala din Eindhoven, care rămâne pe locul al doilea.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele