Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Derby românesc în optimile Ligii Campionilor, pe Look Sport+! Crina Pintea: "Unitatea de grup va fi cheia meciului"

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20048833/2/rps7195.jpg

SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 17:00, în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Înaintea partidei transmise pe Look Sport+, pivotul Crina Pintea a declarat că unitatea de grup va fi cheia meciului.

SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti se întâlnesc, sâmbătă, 6 martie 2021, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, în prima manşă a optimilor de finală ale EHF Champions League.

Este primul duel românesc din istoria celei mai importante competiţii intercluburi din lume. Meciul retur este programat o săptămână mai târziu, în Sala Polivalentă din Capitală.

În Liga Naţională, CSM Bucureşti este liderul neînvins al clasamentului, în timp ce SCM Râmnicu Vâlcea se află pe locul trei.

Bilanţul ultimelor cinci confruntări este echilibrat: două victorii pentru CSM Bucureşti, două victorii pentru SCM Râmnicu Vâlcea şi un rezultat de egalitate.

"Va fi un meci greu, asta e sigur. E important ceea ce vom face noi. Trebuie să rămânem unite, aşa cum am fost la ultima confruntare cu SCM Râmnicu Vâlcea (n.r. - victoria cu 27-22 din Liga Naţională). Atunci am câştigat prin unitatea de grup. Aceasta va fi cheia şi de această dată. Sunt convinsă de asta. Ne cunoaştem foarte bine între noi. Trebuie să rămânem unite şi, indiferent de ce se întâmplă pe teren, trebuie să rămânem lucide. Să ne facem jocul.

Sunt sigură însă că nu va mai fi la fel ca la Sfântu Gheorghe, pentru că şi adversarele noastre s-au pregătit foarte bine pentru această dublă şi vor să câştige. Cred foarte mult în echipă şi sunt convins că va fi bine. Repet, unitatea de grup va fi cheia meciului. Meciul are 60 de minute, indiferent de situaţie trebuie să ne menţinem luciditatea", a spus Crina Pintea.

Învingătoarea din această ‘dublă’ va întâlni în sferturile de finală ale Ligii Campionilor câştigătoarea din duelul ŢSKA Moscova - Krim Mercator Ljubljana.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele