VIDEO | DEZAMĂGIRE MARE LA CHELSEA, DUPĂ EGALUL CU FRANKFURT: "AM RATAT CELE MAI MARI OCAZII" - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

VIDEO | DEZAMĂGIRE MARE LA CHELSEA, DUPĂ EGALUL CU FRANKFURT: „AM RATAT CELE MAI MARI OCAZII”

Chelsea a ratat o victorie importantă la Frankfurt, după un meci în care s-a jucat cu ocaziile. Englezii au tras de 11 ori la poartă, faţă de doar trei şuturi ale gazdelor. Cu toate acestea, nu a reuşit să câştige. Rezultatul final a fost 1-1.

„Aş spune că sunt, mai degrabă, frustrat. Am avut cele mai multe ocazii şi, chiar dacă ei au jucat bine în prima parte a meciului, au cheltuit multă energie şi asta s-a văzut pe final”, a spus Olivier Giroud.

„Am vrut să câştigăm astăzi. Nu suntem mulţumiţi de cum am început jocul, dar după 30 de minute am jucat ce trebuia şi am avut multe şanse să câştigăm”, a afirmat Andreas Christensen. 

Chelsea nu e sigură că poate prinde un loc de Champions League în campionat, aşa că vrea să câştige Europa League. Aşa, londonezii sunt siguri că vor evolua în Liga Campionilor, iar Maurizio Sarri că îşi va păstra postul.

„Scorul de 1-1 nu e aşa rău în deplasare. Acum trebuie să jucăm returul, unul foarte dificil. Ştim că adversarii noştri sunt foarte periculoşi când au spaţii de contraatac. Nu a fost uşor aici, însă am văzut toate meciurile lor din Europa League şi ştiu că nu va fi deloc uşor nici acasă.” Maurizio Sarri, antrenor Chelsea

„Pot să spun că e un rezultat bun pentru noi, pentru că jucăm acasă în retur. Trebuie să facem un meci perfect şi să ajungem în finală.” Olivier Giroud, Chelsea

Returul dintre Chelsea şi Frankfurt, surpriza plăcută a competiţiei, va fi joi, de la ora 22:00, în direct pe LOOK SPORT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine