Ultima oră
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc
Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid

VIDEO | Dezastru pentru FC U Craiova! Liderul Ligii 2 a pierdut şi cu U Cluj

Liga II Publicat pe 12 mar 2021
mail-share icon Email

 

Universitatea Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC U Craiova, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii a 2-a.

Golul a fost marcat de Alex Pop, în minutul 70.

Partidele Metaloglobus – Gloria Buzău, Pandurii Lignitul Târgu Jiu – ASU Politehnica Timişoara, Farul Constanţa – ACS Fotbal Comuna Recea, CSM Reşiţa – CSM Slatina şi Ripensia Timişoara – Viitorul Pandurii Târgu Jiu vor avea loc sâmbătă, iar meciurile Csikszereda Miercurea Ciuc – Dunărea Călăraşi şi Unirea Slobozia – FC Rapid sunt programate duminică.


U Cluj - FC U Craiova 1-0 (Pop 70)  

Echipele de start: 

  • U Cluj: Muţiu – Dican, Telcean, Taub, Acka, I. Filip (C), Meşter, Golan, Ribeiro, Pîrvulescu, Gavra
    Rezerve: Gorcea – Chacana, Ogbu, Pop, Ştefănescu, Răuţă, Negrean, Sburlea, Ilieş
    Antrenor: Costel Enache
  • FC U Craova: Popa – Gîţ, Paramatti, Ispas, Huyghebaert – Pop – Negru, Baeten, Cristea, Munteanu – Bălan
    Rezerve: Enache – Raicea, Anghelina, Zimţa, Compagno, Luboya, Diakite, Voicu, Ciolacu
    Antrenor: Ovidiu Stîngă

Min. 90: Final de meci. 

Min. 70: GOOOL FC U Craiova! Pop marchează cu un şut de la marginea careului.

Min. 64: Muţiu scoate uşor şutul lui Cristea.

Min. 58: U Cluj cere penalty. Filip centrează, balonul loveşte în spate un craiovean, iar gazdele solicită henţ. Jocul e lăsat să continue.

Min. 46: Începe partea a doua. 

Min. 45: Pauză.

Min. 34: Pîrvulescu trage peste poartă de la marginea terenului.

Min. 8: Telcean trimite cu capul peste poartă, în urma unui corner din partea dreaptă.

Min. 3: Huyghebaert loveşte transversala de la peste 20 de metri.

Min. 1: Începe meciul de pe Cluj Arena. 


Gazdele au pierdut, surprinzător, pe terenul echipei Recea, cu 0-1, în timp ce craiovenii au cedat cu 1-2 contra celor de la CS Mioveni. A fost prima partidă pe ”Ion Oblemenco” pentru FC U Craiova, în campionat, şi în acelaşi timp primul eşec din actuala stagiune a Ligii 2.

Înaintea startului etapei a 19-a, U Cluj e pe locul 9, cu 26 de puncte după 16 partide, iar FC U Craiova e pe primul loc, cu 31 de puncte în 16 meciuri.

Ultimul meci dintre cele două s-a jucat în Cupa României, în faza 16-imilor, în 2019, iar U Cluj câştiga cu 3-2, cu un gol în reprizele adiţionale.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele